Bluetooth KulaklıkOPPOTWS Kulaklık

OPPO Enco Air 3 Tasarımı Sızdırıldı

Oppo’nun Reno 8T telefonunu piyasaya sürerken tanıtılması beklenen Oppo Enco Air 3 kablosuz kulaklığının tasarımları sızdırıldı.

Oppo’nun yakın zamanda piyasaya sürmesi beklenilen modeli Reno 8T için hazırlıklar yapıyor. Oppo lansman esnasında sadece Reno 8T akıllı telefonunu değil bunun yanında geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Enco Air 2’nin yerini alacak olan Oppo Enco Air 3 kablosuz kulaklıklarıda yer alacak.

Gün içerisinde Twitter kullanıcısı Paras Guglani tarafından Reno 8T ile piyasaya sürülmesi beklenilen Oppo Enco Air 3 kablosuz kulaklıkların render görüntüleri sızdırıldı. Kulaklık hakkında ne teknik özellikleri ne de fiyatlandırılması hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Şimdilik bilinenler sadece hangi renkler ile geleceği.

Sızdırılan görsellere baktığımızda Oppo Enco Air 3 kablosuz kulaklığın Beyaz ve Açık Mavi renk seçeneklerine sahip olduğunu görüyoruz. Bu renklere ek olarak Siyah renk seçeneğinin de lansman sırasında tanıtılmasını bekleyebiliriz. Oppo’nun kablosuz kulaklıklarında görmeye alışkın olduğumuz şeffaf bir kasa kapağına sahip olacak ve kapağın üzerinde oppo logosu bulunacak.

Geçtiğimiz aylarda Hindistan’ın BIS ve Malezya’nın SIRIM sertifikasyon sitelerine uğrayarak kendisini göstermişti. İki sertifikasyon sitesinden de sertifikalarını aldı ancak internet siteleri telefon hakkında hiç bir bilgiyi açıklamadı. Kulaklıkların özellikleri şu anlık bir gizem konusu olsa de yerine geçecek olduğu OPPO Enco Air 2 ile bazı benzer özelliklere sahip olması muhtemeldir. Enco Air 2’nin özelliklerini hatırlamak gerekirse;

OPPO Enco Air 2 Özellikleri

  • Bas bas basını gümbürlemek için 13.4mm kompozit titanize diyaframlı tornavida,
  • kristal berraklığında tiz ve zengin orta sınıf tonlar
  • AAC/SBC codec bileşeni ile Bluetooth 5.2
  • Oyun modu, ses gecikmesini 80ms’ye kadar düşürür
  • Kristal netliğinde Vokal Çağrıları için AI Gürültü Engelleme
  • OPPO’nun Blu-ray akustik uzmanları Air2’yi ayarladı ve iki yeni profesyonel Enco Live ses efekti yarattı: sürükleyici “Bas desteği” ve kristal netliğinde “Vokalleri temizle”
  • Aramaları yanıtlamak, parçaları değiştirmek ve ses seviyesini ayarlamak için kontrollere dokunun, fotoğraf çekmek için herhangi bir tomurcuğuna çift dokunun (ColorOS 11.3+ gerektirir)
  • Suya dayanıklı (IPX4)
  • Ağırlık: Kulaklık için 3,5, kasa için 39,9 g
  • 27 mAh pil (Kulaklık) 4 saat pil ömrü sunar, 440 mAh pil (Şarj Kutusu) toplam 24 saat pil ömrü sunar.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu