Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Narzo serisi ile geliyor! Telefon ismi değil sanki mafya ismi

Çinli üretici Realme Türkiye pazarında büyük bir başarı yakaladı ve yeni Realme Narzo ile farklı bir başarı koşturuyor. Peki ne bu Narzo?

Akıllı telefon pazarına OPPO alt markası olarak giren Realme, ortaya koyduğu başarı ile birlikte alt marka olmaktan çıkarak özerk bir hale kavuştu. 2020 Yılında dünya yok olmaz ise kendi arayüzünü de telefonlarında kullanmaya başlayacak olan Realme Hindistan pazarında 2019 yılında tam %808 büyüme gerçekleştirdi. Bugün ise Çinli üretici Realme Narzo adında bir ürün grubu ile hayatımıza girmeye hazırlanıyor.

Telefon ile ilgili bugün bir tanıtım videosu yayınlandı ve bu videodan da anladığımız kadarıyla ürün tamamen Hindistan pazarına özel bir izlenim bıraktı. Narzo ismi ise bize her nedense Narcos ismini hatırlattı. Narzo ne demek ya da ne anlama geliyor bilemiyoruz ama isim konusunda Realme global düşünmemiş gibi göründü bize. Gelin videoyu birlikte izleyelim.

Videoda söylenene göre iki yeni telefon ile karşılaşacağız. Bu modelin Hindistan pazarında ilgi ile karşılanan POCO X serisinin tam karşısına konuşlandırılacağı söyleniyor ama detaylar henüz belli değil. Görünen o ki Z kuşağını temel alan yeni Narzo serisi kamera ve oyun odaklı bir telefon olabilir.

Bu konuda şu anda yayınlanan bu klipten başka bir detay bulunmuyor ama Realme’nin yeni serisini tanıtacağı belirtiliyor. Bakalım bugün yeni bir gelişme olacak mı? Bizi takip etmeye devam edin…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu