Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme 8 Pro Resmi Sitede Satışa Çıktı! Sakin Ol Şampiyon

Tanıtım tarihine kısa bir süre kalan Realme 8 Pro cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Telefon şimdiden satış listelerine girdi.

Bütçe dostu bir akıllı telefon satın almak isteyenlerin gözü kulağı Realme’nin 24 Mart tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte olacak. Hindistan’da düzenlenecek etkinlikte Realme 8 Pro ve Realme 8 modelleri görücüye çıkacak. Her iki telefonun teknik özellikleri ve tasarım detayları büyük ölçüde netlik kazanmış durumda.

Realme 8 Pro şimdiden satış listelerinde

Realme8 Pro, AliExpress sitesinde satış listelerinde yer almaya başladı. Burada telefona dair bazı teknik özelliklerden de söz ediliyor. Telefon için belirlenen yaklaşık 1.000 $’lık fiyat tabii ki gerçeği yansıtmıyor ve temsili bir ibare. Tanıtım gerçekleştiğinde telefonun tüm bellek seçeneklerinde fiyatın 300 $’ı geçmesi beklenmiyor.

Realme8 Pro bakıldığında iki özelliğiyle ön plana çıkacak. Bunlardan ilki 108 megapiksel arka ana kamerası. 2021 ile birlikte 108 megapiksel kameralar artık daha uygun fiyatlı telefonlarda yer almaya başladı. Arkadaki diğer üç kamera ise 8 megapiksel + 2megapiksel + 2 megapiksel şeklinde görünüyor. Realme8 Pro’da öne çıkan bir diğer özelliği 65 watt hızlı şarj desteği. Telefonda 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak ki, bu pil 65 watt hızlı şarj desteği sayesinde sadece 30-35 dakika içerisinde tam dolum seviyesine ulaşacak.

Snapdragon 730G işlemcisinden güç alacak telefon kutusundan Andorid 11 tabanlı Realme 2.0 kullanıcı araüyüzle çıkacak. 6.5 inç büyüklüğünde AMOLED ekranın eşlik edeceği telefonda ekran tarama hızı en az 90Hz bekleniyor. Daha uygun fiyatlı ve özellikleri belli oranda kırpılmış Realme 8 de aynı etkinlikte tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu