AndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

MIUI 14 Şimdi İki Model İçin Daha Yayında


MIUI 14 güncellemesinin dağıtımı sürüyor. Güncelleme son olarak Redmi Note 10 ve POCO F3 GT için dağıtıma sunuldu.

Xiaomi görünüşe bakılırsa MIUI 14’ün küresel çaptaki dağıtımında vites artırdı. Şirket son olarak Redmi ve POCO markaları altında satılan iki popüler modeli MIUI 14 sürümüne yükseltti. Güncelleme orta segmentin öne çıkan modellerinden Redmi Note 10 ve güçlü bir performans sunan POCO F3 GT için yayında.

Her iki model güncellemeyi ilk etapta Hindistan pazarında alıyor. Kısa süre içerisinde yaygın şekilde dağıtıma sunulacak olan güncellemeyi Ayarlar menüsünden sorgulamayı unutmayın.

Redmi Note 10

MIUI 14 Güncellemesi Yenilikler

Güncelleme, WhatsApp ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları için konuşma balonları, cihazınızın mikrofonuna veya kamerasına uygulama erişimini kontrol etmek için tek seferlik izinler ve medya kontrolleri içermekte. Ses kaynakları arasında hızla geçiş yapmak, dinamik duvar kağıtlarıyla geliştirilmiş karanlık mod yine MIUI 14’te öne çıkıyor.

Cihazın RAM kullanımını optimize etmeyi ve uygulamaların ve işlemlerin kesintisiz çalışmasını garanti etmeyi amaçlayan AI tabanlı bir bellek yönetim sisteminin eklenmesi, MIUI 14‘teki en dikkat çeken özelliklerden biri oldu. Bu gelişme uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlıyor ve genel performans iyileştirmeleri sunuyor.

Yeni bir hava durumu uygulaması, geliştirilmiş bir kamera uygulaması ve yeniden tasarlanmış bir güç tüketimi monitörü, iyileştirilmiş uygulama izinleri, yeni bir gizlilik panosu ve bir dizi güvenlik geliştirmeleri MIUI 14’te sayacağımız diğer önemli gelişmeler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu