Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

ASUS ROG Phone 5 Geliyor! Tanımlanamayan İki Cisim Yaklaşıyor

ASUS ROG Phone 5 serisi için yeni görseller ve yeni bilgiler ortaya çıktı. Tek bir telefon değil iki telefon geliyor. Oyuncular aşık olacak…

Akıllı telefon pazarında oyuncu telefonları uzun yıllardır ilgi gören ürünler. Hatırlayanlar mutlaka olacaktır, bu telefonların 2003 yılında tanıtılan Nokia N-Gage modeli ile başladığını biliyoruz. Günümüzde ise oyuncular için geliştirilmiş akıllı telefonlar bambaşka bir noktada. Bu konuda en iddialı markalardan birisi ise Asus. Bir süredir haberlerini yaptığımız ASUS ROG Phone 5 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Bugün gelen bilgilere göre Asus’un Mart ayında Hindistan’da yapacağı bir etkinlik ile yeni nesil oyuncu telefonu ROG Phone 5‘i tanıtacağı bugün resmen sızdırıldı. TENNA’da ortaya çıkan bilgilere göre 2 farklı model ile seri karşımıza çıkacak.  ASUS_I005DA ve ASUS_I005DB model numaralarına sahip olan modellerin 6.78 inç ekrana, 6.000 mAh çift hücreli pile ve Android 11 işletim sistemine sahip olacaklarını görüyoruz. Bu modellerden ASUS_I005DA modelinde arkada ikinci bir ekran bulunacak.

ASUS_I005DA
ASUS_I005DA

Asus’un bir de daha uygun fiyatlı ASUS_I005DB model numaralı bir ürün üzerinde çalıştığı da bugün kesinleşiyor. Bu telefonda arkada ikinci bir ekran olmayacak. Bu da fiyatın çok daha uygun olacağı anlamına geliyor. Yani en azından çift ekranlı modele göre. Her iki telefonda da Snapdragon 888 yonga seti kullanılacak. Bu da kesinleşen detaylardan birisi. Arkadaki yatay olarak yerleştirilen kameralardan ana kameranın 64 megapiksel olacağı belirtiliyor.

ASUS_I005DB
ASUS_I005DB

Açıkçası Asus Türkiye diye bir ekip var mı yok mu bunu bilemiyoruz. Bu telefon serisi Türkiye pazarına sunulur mu? Bu da cevabı belli olmayan sorulardan birisi. Umarız biz de ROG Phone kullanabiliriz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu