Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

Karşınızda tüm çıplaklığı ile OnePlus 8T

OnePlus’ın yakında tanıtacağı uygun fiyatlı canavarı OnePlus 8T bugün karşımıza en net render görselleri ile çıktı. Gelin telefona yakından bakalım.

Amiral gemisi katili unvanı ile 2014 yılında hayatımıza giriş yapan OnePlus, bu süreçte her yıl yeni telefon tanıtarak pazardaki konumunu güçlendirmişti. Fiyat politikası açısından Apple ve Samsung ile yarışan OnePlus, yüksek fiyatına rağmen oldukça ilgi görmeyi başarmıştı. Firmanın geçtiğimiz aylarda tanıttığı OnePlus 8 ailesinden sonra gözler daha uygun fiyatlı amiral gemisine çevrilmişti. OnePlus 8T adını taşıyacağı kesinleşen bu model bu ay içerisinde resmi olarak tanıtılacak.

OnePlus 8T özellikleri nasıl olacak?

Etkinliğine sayılı günler kala telefonun bugün en net render görselleri ortaya çıktı. Gümüş ve mint renk seçeneği ile gelecek olan telefonda, Snapdragon 865 yonga seti ve 8 GB LPDDR4X RAM yer alacak. Ekran konusunda 120 Hz tazemelemeli AMOLED ekran kullanacak olan firma, 800 dolar bandında sunulabilecek en iyi donanımı sunmaya çalışacak.

OnePlus 8T

Kamera konusunda çok iddialı olan Çinli firma, bu modelde daha oval hatları tercih edecek. Telefonun arka bölümdeki kamera çerçevesini elips bir şekilde tasarlayan OnePlus, 48 Megapiksel ana kamera + 16 Megapiksel 116 derece ultra geniş açılı kamera f/2.2 diyafram + 5 Megapiksel makro + 2 Megapiksel derinlik sensörüne yer verecek.

Ön tarafta ise render görseline göre nokta çentik tasarımı yer alacak. Telefonun sol üst bölümüne konumlandırılacak olan ön kamera 32 Megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Türkiye pazarına OPPO ile giriş yapacağı söylenen OnePlus’ın henüz ülkemizde resmi satışının olmadığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu