Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P40 tasarım görüntüleri sızdı! Hem önden hem arkadan

Merakla beklenen Huawei P40 tasarım eskizleri ortaya çıktı. Bu da yetmezmiş gibi ekran görselleri de sızdı. Eee bu tasarımı biz zaten biliyoruz

Huawei‘nin yeni nesil amiral gemisi P40 ile ilgili birçok söylenti ve sızıntı bilgi ortada dolaşıyor. Bu noktada en merak edilen şeylerden birisi ise telefonun Google uygulamaları kullanıp kullanmayacağı. Bazı kaynaklar telefonun Google uygulamaları kullanacağını yazsa da bazı kaynakların sorunun devam ettiğini ve aynen Mate 30 Pro serisinde olduğu gibi telefonun Google uygulamalarında yoksun bir şekilde karşımıza çıkacağını söylüyor. Huawei P40 bize ne sunacak bu şimdilik net bir şekilde belli olmasa da telefonun önden ve arkadan tasarım görselleri sızdırıldı.

Bugün ortaya çıkan tasarım eskizleri telefonun arka yapısındaki kamera dizilimini resmen ortaya koyuyor. Diklemesine yerleştirilen 4 kameranın yanında çift ToF kameraya benzeyen bir yapı daha görüyoruz.

Bu tasarımın gerçek olup olmayacağı belirsiz ama Huawei’nin kamera tarafında büyük bir gelişim ortaya koyması ve DxOMark listesinde birinci olmasını bekliyoruz. Hatta buna kesin gözüyle bakıyoruz. Zira hep öyle olmuyor mu?

Telefonun ön tarafına ait görseller ise aynen Honor K30 serisi ve Galaxy S10 Plus gibi ikili bir Infinty-O ekrana geçiş yapılacağını ortaya koyuyor. Mate 20 Pro serisinde iPhone gibi çentikten vazgeçmeyen Çinli üretici bu sefer de ön kamera tarafında Samsung‘un peşinden gidiyor. Bakalım Huawei bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu