Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S9 ve S9 Plus Güncellemeye Doymuyor

Neredeyse dört yıl önce tanıtılan Galaxy S9 ve S9 Plus güncelleme almayı sürdürüyor. Telefonlar için son olarak kasım güncellemesi yayınlandı.

Samsung son dönemde yaptığı gibi aylık güncellemeleri bir kez daha herkesten önce dağıtmaya başladı. Hatta güncelleme henüz ekim ayı sona ermeden Galaxy S21 serisi ile buluştu. Samsung sadece birkaç gün içerisinde Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 Plus ve Galaxy A32 5G başta olmak üzere bir düzineden fazla Galaxy telefon için kasım ayı güncellemesini yayınladı. Güncelleme şimdi sürpriz diyebileceğimiz iki telefonla buluşuyor. Samsung, Şubat 2018’de duyurduğu eski amiral gemisi telefonları Galaxy S9 ve S9 Plus için Kasım 2021 Google güvenlik düzeltme güncellemesini yayınladığını duyurdu.

Galaxy S9 Android 10

G96xFXXSHFUJ2 sürüm numarasını taşıyan güncelleme Avrupa ve Orta Asya’da birçok ülkede indirilebilir durumda. Bu ülkeler arasında henüz Türkiye yok, fakat güncellemenin kademeli olarak yayıldığını ve her an ülkemizde başlayabileceğini belirtelim. Siz yine de hala Galaxy S9 serisi telefonlardan birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Galaxy S9 serisi tanıtıldıkları dönem Android 8.0 Oreo sürümü ile çıkış yaptılar. Telefonlar iki büyük Android güncellemesi alırken, neredeyse dört yıldır da aylık güncellemeler almayı sürdürüyor. Her iki telefon şimdi üç ayda bir güncelleme alan modeller arasında yer alıyor.

Öte yandan Samsung, Android 12 One UI 4.0 çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak gün içerisinde Galaxy S21 serisi için yeni bir beta versiyonu yayınlandı. Yeni güncelleme daha kullanıcılar tarafından rapor edilen birçok sorunu ortadan kaldırıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu