AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMeizu

Meizu 21 ve 21 Pro Hem Güçlü Hem Şık Olacaklar

Meizu 21 ve 21 Pro modellerine güç verecek işlemci belli oldu. Telefonların nasıl görünecekleri de aşağı yukarı netlik kazandı.

Meizu, yıl sonuna doğru amiral gemisi telefon serisini yenilemeye hazırlanıyor. 2023’ün başında Meizu 20 serisi tanıtılırken, telefonlar özellikle Çin’de kayda değer bir satış başarısı yakaladı. Yeni bir rapora göre marka şimdi Meizu 21 ve 21 Pro modellerini hazırlıyor. Digital Chat Station adlı hesaptan gelen bilgiler ışığında telefonlara güç verecek işlemci belli oldu. Hatta tasarım hatları da netlik kazandı diyebiliriz.

Kaynak tarafından sağlanan bilgilere göre Meizu 21, dikkat çekici ince çerçeveli düz bir ekrana sahip olacak. Cihazın ön tarafında, merkeze konumlandırılmış bir ön kamera olacak. Telefonun arka tarafında sol üst köşede dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumu göreceğiz.

Sızan detaylar, Meizu 21’in genel tasarımının selefi Meizu 20’ye çok benzeyeceğini gösteriyor. Meizu 21’deki en önemli gelişme ise işlemci biriminde olacak. Telefona, ekim ayında tanıtılacak Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti güç verecek.

Bir diğer gelişme kamera biriminde yaşanacak. Meizu 21’in arka kamera kurulumunda yeni bir 50 megapiksel ana sensör ve bir telefoto kamera sunulması bekleniyor.

Meizu 21 Pro’nun standart modelle benzer bir tasarımı paylaşacağı tahmin ediliyor, ancak Pro versiyonun normal bir telefoto kamera mı yoksa periskop zoom kamera mı kullanacağı belirsizliğini koruyor. Ayrıca Pro modelde Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ve standart modele göre daha büyük bir ekran ve pile yer verilecek.

Meizu 21 serisinin lansman tarihi ile ilgili şu an için resmi bir bilgi yok. Telefonların bu yılın sonunda ya da yeni yılın başında tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu