Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Buds Air Pro ve Buds Wireless Pro tanıtıldı; Türkiye için ses verrrr!

Çinli teknoloji devi realme, yeni Buds Wireless Pro ve Buds Air Pro’yu tanıttı; işte cihazların özellikleri ve fiyatı!

Akıllı telefon pazarında olduğu gibi giyilebilir teknoloji pazarında da güç kazanmak isteyen realme, ülkemizde de bulunan Buds Air Neo‘ya yeni ağabeyler, yeni kardeşler getiriyor. Bu yılın başından beri kulaklık pazarına yoğunlaşan realme, bu kez de yeni Buds Air Pro ve Buds Wireless Pro modellerine resmiyet kazandırıyor. Peki Türkiye’ye de gelmesi beklenen bu kulaklıklar neler vaad ediyor? Gelin bakalım…

realme Buds Air Pro

Oldukça iddialı özellikler ile birlikte tanıtlan Buds Air Pro, tam kablosuz yapısı ile birlikte geliyor. Aktif gürültü engelleme, oyunları daha kusursuz hale getirecek olan düşük gecikme modu, tek şarj ile 25 saatlik kullanım süresi 10mm ses sürücüsü ve daha fazlasıyla TWS kulaklık pazarını domine etmek isteyen kulaklık, oval tasarım ve silikonlu yapısı ile her kulak tipine uyum sağlayabiliyor. 35dB‘e kadar ses engelleyebilen ve şeffaflık modu ile çevredeki sesleri duyabilmenize olanak sağlayan Buds Air Pro, Dinamik Bas Güçelndirme ve IPX4 sertifikasıyla birlikte geliyor ve dokunmatik desteğini kullanıcılara sunuyor.

Fiyatı

realme Buds Air Pro’nun fiyatı 68 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

realme Buds Wireless Pro

Daha çok sporculara hitap edecek olan Buds Wireless Pro modeli ise yıpkı Buds Air Pro gibi 35dB‘e kadar gürültü engelleyebiliyor. Bunun dışında Buds Air Pro’dakinin aksine 13,6 mm‘lik ses sürücüsü ile birlikte tanıtılan Buds Wireless Pro, Sony LDAC Yüksek Çözünürlüklü Ses desteği ile dikkat çekiyor. Pil tarafında da iddialı olan kulaklık, 5 dakikalık şarj ile 100 dakikalık kullanım ömrü sunuyor. Pili tamamen doldurmak ise 90 dakikanıza mal oluyor.

Fiyatı

realme Buds Wireless Pro’nun fiyatı 54 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu