Akıllı TelefonGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Watch’ın tüm özellikleri belli oldu! Fiyat zaten düşük olacak

Xiaomi, 5 Kasım’da Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Söz konusu etkinlikte tanıtılacak ürünlerden biri olan Xiaomi Mi Watch akıllı saatin resmi görüntülerinin ardından şimdi de başlıca özelliklerine göz atıyoruz.

Weibo’da yayınlanan bir görüntüde Mi Watch, beşinci nesil Apple Watch ve Samsung Galaxy Watch LTE’nin başlıca özellikleri kıyaslanıyor. Mi Watch’ın sadece fiyat bilgisi şu an için bilinmiyor, ancak diğerlerine kıyasla daha ucuz olacağı kesin.

Mi Band çözümleriyle akıllı bileklik sektörünü domine eden Xiaomi’nin Mi Watch ile akıllı saat kategorisinde de başarılı olacağı kesin. Alt bölümdeki listeye baktığımızda Galaxy Watch’ın LTE versiyonu için fiyatın 2.499 yuan / 355 $ olduğu görülüyor. Mi Watch için standart modelde fiyat beklentimiz Galaxy Watch’ın yarısı kadar olacağı yönünde.

Xiaomi Mi Watch başlıca özellikleri

Tabloda Mi Watch’ın başlıca özelliklerinin sıralandığından söz ettik. Akıllı saat 1.78 inç büyüklüğünde safir kristal ile dayanıklı hale getirilen bir ekrana sahip olacak. Paslanmak çelikten oluşan bir kasanın yer verildiği saatte arka panel ise seramikten oluşuyor.

NFC bağlantısının kullanıldığı Mi Watch akıllı saate Qualcomm’ın giyilebilir cihazlar için geliştirdiği Snapdragon Wear 3100 işlemcisi güç verecek. Akıllı saatin pil kapasitesi yerine “büyük” yazılmış olması da ilginç. Buradan Mi Watch’ın rakiplerinden daha büyük bir pile sahip olacağı anlaşılabilir.

Wi-Fi / Bluetooth desteği, hoparlörler, mikrofon, MIUI arayüzü (akıllı saate özelleştirilmiş), GPS ve eSIM desteği akıllı saatte yer alacak diğer önemli gelişmeler olacak.

Xiaomi Mi Watch
Xiaomi Mi Watch
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu