Akıllı TelefonAsusGenelMobiroller

Çift sürgülü Asus 5G telefon mükemmel görünüyor

Çift sürgülü yani hem aşağı hem de yukarı kaydırılabilen Nokia N95 modelini eminiz birçoğunuz hatırlıyordur. Yıllar önce tanıtılan bu telefon şimdi geleceğin akıllı telefonlarına ilham kaynağı oluyor. Popüler sızıntı kaynağı @evleaks Asus 5G isimli telefona ait konsept görüntüler yayınladı. Daha önceki bir Zenfone tasarımcısı tarafından oluşturulan bu görüntüler geleceğin Asus telefonlarına ışık tutuyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Asus 5G telefon geleceğe ışık tutuyor

Kızaklı telefonlar geçen yıldan bu yana hayatımıza girdi. Asus’un düşündüğü tasarım anlayışında çift sürgülü bir yapı dikkat çekiyor. Alta doğru yapılan kaydırma çift ön kamera ve geniş bir alana yayılan LED flaş ortaya çıkıyor. Üste doğru yapılan kaydırmada ise ızgara üzerinde Harman Kardon hoparlör (ler) dikkat çekiyor.

Bir diğer konsept görüntüde daha köşeli bir tasarım anlayışı benimseniyor. Burada alta kaydırma çift kamera ve LED flaş göze çarpıyor, fakat bu defa kameralar arasındaki mesafe bir hayli açık.

telefonların arka tarafında parmak izi tarayıcısı bulunmuyor, bu da biyometrik tarayıcısının ekran altında olacağı anlamına geliyor. Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Zenfone 6 serisinin daha fazla merak uyandırdığı bir gerçek. Alt bölümde farklı konsept görüntüler bulabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu