Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

OneUI 6, Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4’e Geliyor

OneUI 6 Z Fold4 ve ve Z Flip4'e geliyor. Samsung'un yeni arayüzü, geçen senenin katlanabilir serisi için hazırlanıyor.

OneUI 6 Z Fold4 ve ve Z Flip4’e geliyor. Samsung’un yeni arayüzü, geçen senenin katlanabilir serisi için hazırlanıyor.

Samsung‘un yakın zamanda piyasaya sürdüğü One UI 6 Beta, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 kullanıcılarını sevindirdi. Artık Güney Kore’deki Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 sahiplerinin Android 14’ün keyfini çıkarma zamanı geldi.

One UI 6 güncellemesi birçok önemli iyileştirme getiriyor. Hızlı Panel yenilendi ve Galeri artık Fotoğraf Yeniden Düzenleyici ve Nesne Silgisi gibi yapay zeka özelliklerini içeriyor. Samsung Studio, kullanıcıların kliplerine metin, çıkartma ve müzik eklemesine olanak tanıyan yeni bir video düzenleyicisi olarak geliyor. Daha iyi bir fotoğrafçılık deneyimi için kamera widget’ları geliştirildi.

Çoklu görev yapanlar için bazı kullanışlı değişiklikler var. Son uygulamalarda gezinirken açılır pencereler artık etkin kalıyor ve iki elle sürükleyip bırakma özelliği, ana ekran düzenlemesini kolaylaştırarak özellikle Galaxy Fold kullanıcıları için faydalı oluyor.

Şu anda OneUI 6 beta Güney Kore ile sınırlı olduğundan Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 kullanıcıları başka yerlerde güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyor.

OneUI 6 beta sürümüne katılmaya istekliyseniz Samsung Members uygulaması aracılığıyla ona erişebilirsiniz. Bölgesel bildirimlere dikkat edin. Beta güncellemelerinin kararsız olduğunu ve cihazınızda sorunlara neden olabileceğini belirtmekte fayda var.

Öte yandan Samsung Türkiye,  Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 için 30 Ekim 2023 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında Android 14 güncellemesini yayınlayacağını açıkladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu