Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Ultra Gelene Kadar Atı Alan Üsküdar’ı Geçebilir

Galaxy S22 Ultra ve diğer S22 serisi telefonlar şubatta tanıtılacak. Fakat o tarihe kadar birçok üst segment telefon zaten tanıtılmış olacak.

Samsung, şubat ayında gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde Galaxy S22 serisini görücüye çıkaracak. Seride Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra şeklinde üç model yer alacak. Ultra model, serinin önceki modellerinden farklı olarak dahili S-Pen kalem taşıyacak ve bir nevi Galaxy Note serisinin devamı olacak.

Galaxy S21 ailesi bu yıl ocak ayında tanıtıldı. Bakıldığında Galaxy S22 bir ay daha ileriye atılmış. Bu duruma gerekçe çip krizi ya da yeni bir strateji neden olmuş olabilir. Fakat Samsung Galaxy S22 serisini duyuruna kadar Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili en az beş telefon tanıtılmış olacak. Hatta Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili telefon duyurularına 8 Aralık’ta Motorola başlayacak. 28 Aralık tarihine gelindiğinde ise sahneye bu defa Xiaomi 12 çıkacak. Yine aralık ayı içerisinde Redmi K50 serisinin de Çin’de tanıtılacağı yönünde ciddi gelişmeler yaşanıyor.

Galaxy S22 fiyat

Ocak ayı içerisinde tanıtılması beklenen realme GT 2 Pro ve OnePlus 10  / 10 Pro modellerinde de yine Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi kullanılacak. Tüm bu telefonlar, yeni nesil işlemci platformunu deneyimlemek isteyen kullanıcıların iştahını kabartıyor. Hal böyle olunca bir iki ay daha beklemek istemeyebilirler.

Öte yandan Galaxy S22 serisinde hem Exynos 2200 hem de Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili seçenekler olacak. Türkiye’de her zaman olduğu gibi Exynos işlemcili modeller satışta olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu