Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 30 Pro’nun şelale ekranına yakından bakın

Huawei Mate 30 Pro için heyecan dorukta diyebiliriz. Sadece üç gün sonra tanıtılacak telefonun gün içerisinde yeni basın görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerle birlikte tasarımı kesinlik kazanan telefondan en dikkat çeken noktalar önde neredeyse 90 derece olan kavisli kenar, arkada ise yuvarlak kamera modülü oldu.

Huawei Mate 30 Pro sıra dışı bir ekrana sahip olacak

Mate 30 Pro’nun şelale ekran yapısına sahip tasarım anlayışının ilk temsilcilerinden biri olacağını ifade etmiştik. LG ya da BOE üretimi olan bu ekranda kavisli ekranın eğrilik seviyesi Samsung telefonlarla kıyaslandığında epey fazla görünüyor. Burada merak edilen husus Huawei’in yanlış dokunmaların önüne nasıl geçeceği. Telefon elimizdeyken avuç içi sürekli kavis kısımlarla temas halinde olacak.

Huawei’in ayrıca bu kavisli kenarlardan nasıl faydalanacağı da merak konusu. Samsung telefonlardan farklı olarak Huawei’in yeni kavis ekran fonksiyonları getireceğin düşünüyoruz.

Mate 30 Pro’nun üzerinde sadece güç butonu yer alıyor. Ses butonlarının olmadığını siz de fark ettiniz. Huawei burada güç butonunu dokunmaya duyarlı bir hale getirip aynı zamanda ses butonları olarak da kullanmamızı sağlayacak.

19 Eylül Perşembe günü Almanya’ta tanıtılacak Mate 30 Pro’da 40 megapiksel çözünürlüklü iki ana kamera yer alacak. Bunlara ek olarak 8 megapiksel geniş açılı bir kamera ve 3D TOF sensör göreceğiz. 6.8 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran ile donatılan telefonda pil 4.500 mAh büyüklüğünde olacak. Bu pil 40 watt kablolu, 30 watt ise kablosuz hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu