Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPC OyunlarıTeknoloji

Dead Island 2 Yıllar Sonra Geri Döndü, Çıkış Tarihi Belli!

Yıllardır kayıp olan Dead Island 2 oyunu, bu sefer geliyor. İşte 2014’ten beri beklenen oyunun çıkış tarihi ve tüm detayları.

Dead Island, Deep Silver tarafından yıllar önce piyasaya sürülmüştü. Döneminde oldukça ilgi çeken oyun, çıkış yaptığı yıla rağmen yüksek görüntü kalitesi ve oynayış deneyimi sunuyordu. Bu büyük ilgiye kayıtsız kalmayan şirket, oyunun devamı olan Dead Island 2 serisinin fragmanını 2014’te yayınlanmıştı. Ancak 2014’ten beri oyuna dair fragmandan başka hiçbir şey yoktu. Yine de bugün gelen bilgiler oyunun 9 yıl sonra çıkış yapacağını ortaya çıkardı.

Dead Island 2, 2023’te Geliyor

Gamescom Açılış Gecesi’nde fragmanı yayınlanan Dead Island 2, sinematik bir tanıtım fragmanıyla karşımıza çıktı. Buna ek olarak oyunun oynanış videosu da yayınlandı. Son olarak ise oyunun çıkış tarihi aktarıldı. Beklenmedik bir tanıtımla karşımıza çıkan oyun için heyecanlanlar yükseldi.

Şirket, oyunun 3 Şubat 2023 tarihinde PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S için çıkış yapacağını aktardı. Yani bu oyun ilk duyurulduğundan tam 9 yıl sonra çıkış yapmış olacak. Neredeyse Half-Life 3 furyasına dönmek üzere olan oyun bekleyenlerini sevindirecek.

Oyun Los Angeles eyaletinde geçecek. Post-apolitik dünya üzerinde oynanacak olan oyunda açık dünya tipi bir oynanışı kapsayacak. Şu anda oyun için iki adet fragman yayınlandı. Grafik ve mekanik açıdan olağanüstü gelişmeler sunacak olan oyunun fragmanlara aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu