Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony Xperia 3 ile bizi kamera manyağı yapacak! 6 kamera nedir arkadaş

Bir süre önce 6 kameraya birden sahip olacağımızı öğrendiğimiz Sony Xperia 3 arka 6 kamerası ne işe yarıyor? Gelin buna yakından bakalım…

Akıllı telefon pazarından çıktı.” “İflas etti.” “Mobil tarafı sattı.” dedikodular dolaşırken Sony hız kesmeden yoluna devam ediyor. Ardı ardına sızdırılan yeni telefon bilgilerine bugün bir görsel daha eklendi. Aslında bu görseli, daha önce görmüştük ama detayları bilmiyorduk. Bugün Mukul Sharma isimli sızdırmacı yeni bir bilgi paylaştı ve muhtemelen adı Sony Xperia 3 olacak telefonun kamera detaylarını ortaya koydu. Peki yeni telefonun arkasındaki 6 farklı kamera ne işe yarayacak?

Öncelikle bu altı kameradan ikisi ana kamera olacak. Sharma, telefonda 2 adet ana kamera olacağını dile getiriyor. Bunlardan birisi 48 megapiksel IMX586 sensör ve diğeri de 12 megapiksel. En önemli detaylardan birisi ise Sony’nin diyafram değerini ana kameralarda f/1,2 gibi uçuk bir aralığa çekmesi. Sızan bilgilere göre aynen Samsung Galaxy S10 Plus gibi değişkenli bir diyafram değeri olacak ve f/1,2 ile f/2,4 arasında diyafram değişecek.

Bununla birlikte f/2,4 diyafram değerinde 20 megapiksel telefoto lens, 16 megapiksel f/2,4 diyafram değerinde geniş açı lens ve 8 megapiksel f/2,4 diyafram değerinde derinlik sensörü telefonun kameralarını oluşturacak. 0,5 megapiksel değerinde ToF 3D tarayıcı kamera da video tarafında telefonun bokeh videolar çekebilmesine yardımcı olacak..

Bu kadar çok kameraya gerçekten gerek var mı? Bunun da takdirini siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu