Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X Fold 3 Tüm Özellikleri Resmi Olarak Onaylandı

Fark yaratacak olan Vivo X Fold 3 katlanabilir akıllı telefonun tüm özellikleri belli oldu. Telefon kamera özellikleriyel fark yaratacak.

Vivo, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonları çok yakında Çin’de çıkış yapacak. Vivo henüz resmi bir duyuru için tarih belirlemedi ancak öncesinde yeni bir sızıntı, Vivo X Fold 3 modelinin öne çıkan özelliklerini ortaya çıkardı . Öyleyse lafı uzatmayalım ve tüm bu özelliklere göz atalım.

Vivo X Fold 3 Öne Çıkan Özellikleri

Sızdırılan bir poster, Vivo X Fold 3’ün öne çıkan tüm özelliklerini ortaya koyuyor. Poster, yakında çıkacak katlanabilir telefonun hafif bir tasarıma sahip ultra ince bir gövdeye (açıldığında) sahip olduğunu belirtiyor. Hatta bir görsel onu iPhone 15 Pro/Pro Max olduğu tahmin edilen bir cihazla karşılaştırıyor. iPhone’un teraziye yerleştirilmesi ve diğer tarafa göre daha ağır görünmesi, Vivo X Fold 3’ün Apple’ın mevcut amiral gemisinden daha hafif olacağına işaret ediyor.

Posterde Vivo X Fold 3’ün, 120W kablolu hızlı şarjı ve 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyen 5.500mAh büyüklüğünde bir pil paketinden güç aldığı belirtiliyor. OriginOS 4’ün özel görünümüyle birlikte bazı AI işlevler de telefonda olacak. Telefonun arka tarafında OIS (Optik Görüntü Sabitleme) sunan 50 megapiksel ana kamera ve yine OIS özelliğine sahip 64 megapiksel telefoto lens sunulacak.

Vivo X Fold 3’ün, 2K+ çözünürlük, 3.000 nit en yüksek parlaklık sunan ve yüzde 91,8 ekran/gövde oranına sahip, 8,03 inçlik geniş bir ana ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Hem ana hem de kapak ekranı, ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip görünüyor. Tanıtılan diğer önemli özellikler arasında Snapdragon 8 serisi işlemci, 2 TB dahili depolama ve 5G+ NR CA desteği yer alıyor.

Dimensity 9300 Yonga Setine Sahip İlk Tablet Vivo Pad 3 Pro’nun Tüm Teknik Özellikleri Açığa Çıktı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu