Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOTeknolojiVivo

BMW’nin hızı telefon ile buluşuyor; iQOO 5 Pro BMW Edition!

Otomobil sektörünün en beğenilen markalarından BMW akıllı telefon ile ceplerimize girmeye hazırlanıyor. iQOO 5 Pro BMW Edition çok yakında!

OnePlus McLaren serisi ile cep telefonlarında görmeye başladığımız otomobil markalarına bir yenisi ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Vivo, BMW M Motorsport ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu. 5x optik zoom ve 60x dijital zoom sunan periskop kamera içeren üçlü arka kameralı ve camın altında kevlar kaplamalı iQOO 5 Pro BMW Edition çok yakında satışa sunulacak.

BMW

BMW’nin hızını şarj süresi ile görmemiz mümkün!

Cihazın arka paneli mavi desenli kıvrımlı kenarlara sahip, dikey olarak hizalanmış bir kamera dizilimi olacak. 16 mm ila 135 mm odak uzunluğunu destekleyen kameralar 5x optik zoom ve 60x dijital zoom yapabilen üçlü kamera tasarımına sahip.

Snapdragon 865 işlemci , LPPDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama alanı olacak telefonda; 55W şarj desteği ile 6.56 inçlik 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED panel ile gelmesi bekleniyor. Telefonun en önemli özelliği 120W ultra hızlı şarj teknolojisi ile 15 dakikada tamamen şarj etmesi.

Tasarımı, genel özellikleri ve hızlı şarj desteğiyle birlikte 15 dakikada tamamen şarj etmesi ile telefonun özellikle BMW hayranları tarafından nasıl bir tepki alacağını merak ediyoruz. Telefonun fiyatı konusunda henüz bir açıklama yapmayan firmanın 500 ile 600 dolar arasında çıkaracağını düşünüyoruz. Telefonun tüm özelliklerini ve fiyatını 17 Ağustos‘ta görmemiz mümkün olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu