Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGeneral MobileGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMobil OyunlarMobirollerQualcommTeknolojiXiaomi

Xiaomi Black Shark 3 Tanıtım tarihi belli oldu! Buralar alev alacak…

Xiaomi oyuncu telefonu Black Shark 3 için düğmeye bastı. Çinli şirket yeni oyuncu telefonunu 3 Mart 2020 de tanıtacak.

Çinli teknoloji devi Xiaomi bildiğiniz üzere her kategoriye uygun telefon üretiyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni amiral gemisi Mi 10 ve Mi 10 Pro’yu tanıtan şirket, diğer yandan üzerine çalıştığı oyuncu telefonu Black Shark 3 için düğmeye bastı ve bugün de cihazın tanıtım tarihini açıkladı.

Xiaomi‘nin ikinci oyuncu telefonu  Shark 3, Weiboda‘ki resmi bir açıklamaya göre 3 Mart 2020 tarihinde tanıtılacak. Buna ek olarak şirket Shark 3‘ün Snapdragon 865 destekli 5G ile geleceğini de doğruladı. Xiaomi kullanıcılarını her konuda düşünüyor. Hatırlayacaksınız şirket geçtiğimiz yılın Ağustos ayında oyuncular için  Black Shark 2 Pro‘yu tanıtmıştı ve çok büyük ilgi gördü.

Black Shark 3 lansman posteri tasarım açısından fazla bir şey göstermiyor. Ancak, telefonun 5G’ye sahip olacağını ve çift 5G modlarını destekleyen Snapdragon X55 modemiyle geleceğini hepimiz biliyoruz.  Telefon, oyun odaklı özel bir Android arayüzü olan JOY UI ile gelecek. Ayrıca bazı söylentilere göre, Black Shark 3  QuadHD + çözünürlüğe sahip 120HZ ekran yenileme hızı ile karşımıza çıkacak. RAM konusunda da çığır açacak desek yeridir. Xiaomi bu telefonunda en iyi performansı alabilmeniz için, 16GB LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolamaya yer verecek.

Cihazın kamerasından bahsedecek olursak Xiaomi, Black Shark 3‘te tahminlerimize göre 48 megapiksel birincil kamera olmak üzere üçlü kamera kullanımı yapacak.

Şimdi gelelim en merak edilen soruya. Bu telefonla o kadar oyun oynayacağız da peki şarj ne olacak? Xiaomi bu konuda da gerekeni yapmış gibi duruyor. Şirket Shark 3 de 5.000 mAh büyük bir bataryaya yer verecek ve sizi yarı yolda bırakmayacak. Son olarak bugün aldığımız bir sızıntıya göre bu cihaz 65w hızlı şarjı destekleyecek ve ortalama yarım saatte şarjınız %100‘ e kadar dolabilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu