Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Çin’de mega bir Xiaomi Store açmaya hazırlanıyor!

Çinli teknoloji devi Xiaomi akıllı telefon pazarında oldukça önemli bir noktaya geldi. Dünyanın en büyük dördüncü üreticisi konumuna yükselen Xiaomi global pazarda daha iyi bir noktaya gelmek için yoğun çaba sarf ediyor. Çin’de online satışlar ile çıkış yakalayan ve bu şekilde maliyetlerini de hep düşük tutan Xiaomi online mağazalar ile birlikte özellikle global pazarda fiziksel deneyimleme mağazaları ile karşımıza çıkmaya başladı. 2018 sonuna kadar 200 yeni mağaza açılışı yapacak. Xiaomi CEO’su Lei Jun’un 2020 yılına kadar 1000 adet Xiaomi Store açacağını dile getirdi ve bugün de ortaya çıkan görseller Xiaomi’nin oldukça kaliteli ve şık bir Store üzerinde çalıştığını ortaya koydu.

Yeni Xiaomi Store şıklığı ile konuşulacak!

Çin’in Whuan kentinde açılacak yeni Xiaomi Store hem deneyimleme hem de satış mağazası olacak. Xiaomi’nin tüm ürünlerini test edebileceğimiz bu Store mağazası büyüklüğü ve çeşitliliği ile dünyanın en büyük Xiaomi Store mağazası olacak.

Televizyondan mutfak eşyalarına kadar her türlü ürünün deneyimlenebileceği ve Apple Store vari satış tekniğinin de kullanılacağı bu mağazaların Çin’den sonra Avrupa’da da açılacağını belirtelim. Şirket markalaşmak adına büyük adımlar atarken bu hareketler sonucunda fiyatların da yükseldiğini görür müyüz? Bunu da cevabını hep birlikte göreceğiz…

Merakla beklediğimiz Xiaomi Mi 8 Explorer Edition dayanıklılık testi yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu