Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 5A Tanıtıldı! Özellikler Fena…

Kısa süre önce ilk bilgileri sızdırılan OPPO Reno 5A artık resmi. Yeni telefonu güçlü işlemcisi ve 64 megapiksel kamerasıyla öne çıkıyor.

Geçtiğimiz gün Google Play Console’da görünen OPPO Reno 5A bugün Japonya’da sessiz sedasız duyuruldu. İşlemci birimiyle pek çok orta segment akıllı telefondan daha iyi bir performans ortaya koyması beklenen telefonun tüm detaylarına göz atalım.

OPPO Reno 5A Özellikleri

Reno 5A modelinde 6.5 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip IPS LCD ekran yer alıyor. Telefonda ekran üzerine sol üst köşeye yerleştirilen ön kamera 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Cihazın arka tarafında, 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş kamera, 2 megapiksel monokrom kamera ve 2 megapiksel makro kameradan oluşan dörtlü kamera paketi yer alıyor. Arka bölümde dikkat çeken bir diğer önemli detay ise parmak izi tarayıcısı.

Reno 5A’nın bellek bölümünde 6GB RAM ve 128GB yerleşik depolama bulunuyor. Snapdragon 765G işlemcisinden güç alan telefon kutudan Android 11 ve ColorOS 11 sürümüyle çıkıyor. Telefon ayrıca daha fazla bellek genişletmesi için microSD kartı desteği de sunmakta.

18 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh büyüklüğünde pil, NFC bağlantısı ve 3.5 mm kulaklık girişi telefonda öne çıkan diğer özellikler. Siyah, gümüş ve mavi renklerde çıkış yapan telefonun fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu