Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 8 tanıtım tarihi açıklandı!

Redmi Note 8 tanıtım tarihi belli oldu ve böylece orta segmentte kamera megapiksel savaşları yeniden başlayacak.

Fiyat / performans odaklı cihazların yeni adresi olan Redmi bir sonraki orta segment telefonu olan Note 8’in tanıtım tarihine açıklık getirdi. yayınlanan postere göre telefon 7 Ağustos tarihinde Çin’de gerçekleşecek bir etkinlik kapsamında görücüye çıkacak. Fiyat performans odaklı bir başka marka olan Realme de geçtiğimiz gün 64 megapiksel kameralı telefon için 8 Ağustos tarihini işaret etti.

Redmi Note 8 64 megapiksel kamera kullanacak

Tasarım detayları henüz bilinmeyen telefonda, Redmi Note 7 ile kıyaslandığında daha iddialı bir tasarım ve daha rekabetçi donanım özellikleri göreceğimiz kesin. İlk gelen bilgiler Redmi Note8’in Çin versiyonunda sekiz çekirdekli MediaTek Helio G90T işlemcisinin kullanılacağı yönünde. Telefonun küresel versiyonunda ise Qualcomm tarafından geliştirilen bir işlemci göreceğiz. Telefonda muhtemelen Snapdragon 675 ya da 7xx serisi bir işlemci kullanılacak.

Redmi Note8’in arka tarafında en az iki kamera sensörü kullanılacak. Bunlardan birinin Samsung üretimi 64 megapiksellik kamera olacağı daha önce onaylandı.  Bir Redmi yöneticisi Note 8’in rakiplerinden daha güçlü olacağını ifade ediyor. Yükseltilen donanımla birlikte Note 7 ile kıyaslandığında Redmi Note8’in fiyatında  bir miktar artış yaşanacak. Redmi’nin aynı gün Pro modeli de duyuracağı gelen bilgiler arasında.

Redmi Note8 hakkında gelen ilk bilgiler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? 64 megapiksel kamera sizi cezbediyor mu? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu