Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Z6 İstenileni Vermeye Geliyor, İşte Detaylar

Mobil pazarın öncü isimlerinden iQOO, Z6 akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İşte detaylar karşınızda.

Mobil devi iQOO, kullanıcılar için giriş seviyesinden amiral gemisi telefonlara kadar geniş gamda yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin iQOO Z6 isimli yeni bir telefonu gözlere çarpıyor. Akıllı telefon çok yakında tanıtılacak ve özellikleri şimdiden belli. Gelin detaylarına göz atalım.

iQOO Z6 Neler Sunacak?

Akıllı telefonun ön kısmından başlarsak karşımıza 6.64 inç büyüklüğünde ve 2388 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekran çıkıyor. Bu yüksek kaliteli ekrana yüksek yenileme hızı destek olacak. Böylece pürüzsüz sosyal medya, video ve oyun deneyimi elde edilebilecek.

Telefonun gücünü alacağı Qualcomm Snapdragon 778G yonga seti, 8GB/12GB RAM ve 256GB dahili depolama seçenekleriyle eşleştirilecek. Bu kurulumla akıllı telefonun yüksek performans sağlayabileceği kesinleşmiş oluyor.

Optik kısımda ise karşımıza üç adet lens ve bir selfie lensi çıkıyor. Arka kısımda yer alan kameralardan birincisi 64 Megapiksel çözünürlüğünde. Diğer iki yardımcı kamera ise çift 2 Megapiksel çözünürlüğündeki lensler. Önde ise selfieler için 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera mevcut.

5G destekli akıllı telefon, 8.59mm kalınlığında 194 gram ağırlığında olacak. Turuncu, siyah ve mavi renk seçenekleriyle satılacak akıllı telefon Çin’de piyasaya sürülecek. Akıllı telefonun fiyatı 330$ olacak. Umarız bu model de ülkemize giriş yapar. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu