Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

iPhone 11 ve 11 Max kasa görüntüsü sürprizi açığa çıkardı


Apple’ın kötü seyreden iPhone satışlarını artırmak için radikal değişiklikler sergilemesi gerekiyor. Bu nedenle eylül ayında tanıtılacak iPhone 11 modellerde üçlü kamera ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Mobil dünyasının popüler sızıntı kaynaklarından OnLeaks haftalar önce bir sonraki iPhone’lara ait render görüntüler paylaştı. Henüz sızan iki görüntü bu tasarımı net bir şekilde onaylıyor.

iPhone 11 üçlü kamera ile geliyor

iPhone11 ve 11 Max’in kasalarını üretmek için oluşturulan kalıplar telefonlarda üçlü arka kamera ve geniş bir çentiğin kullanılacağını gösteriyor. Çentik zaten beklenen bir gelişmeyken, üçlü kameranın üçgen şeklinde dizili olmasını birçok takipçi için sürpriz oldu.

Kısa süre önce sızan bir başka belgede telefonlardaki kameraların ayrıntılarına yer verildi. Sızıntıya göre kameraların üçü de 12 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Standart geniş açılı kamera f/1.8, diğer iki kamera ise f/2.2 diyafram açıklığına sahip olacak. iPhone XR’nin devam modelinde ise iki arka kamera göreceğiz.

Yeni iPhone’ların görünümleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Donanım yükseltmesi ve sadece arka taraftaki görünüm değişikliği sizce iPhone satışlarını tekrar artırır mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu