Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriPOCOTeknoloji

POCO M2 Pro Yeni Güncellemeyle Sistem Yükseltiyor


POCO M2 Pro için yeni bir güncelleme başladı. Acaba 2020’de çıkan bu akıllı telefona yeni güncelleme ne gibi iyileştirmeler getiriyor?

POCO‘nun bütçe dostu akıllı telefonu POCO M2 Pro, Hindistan’da MIUI 14 güncellemesini almaya başladı. Bu güncelleme, yeni bir tasarım dili ve süper simgeler gibi kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlayan birkaç yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Ek olarak, sistem güvenliğini artırmak için Nisan 2023 Android güvenlik düzeltme eklerini içeriyor.

Aralık 2022’de tanıtılan MIUI 14, Xiaomi’nin özel Android arayüzünün en son yükseltmesi. Hindistan’daki POCO M2 Pro kullanıcıları artık bu güncellemeden ve özelliklerinden yararlanabilecek. Güncelleme Android 12 çerçevesi üzerine kurulduğu için MIUI 14’ün bazı özelliklerinin kullanılamayabileceğini hatırlatmakta fayda var.

M2 Pro MIUI 14 güncellemesi, V14.0.3.0.SJPINXM yapı numarasını taşır ve yaklaşık 500 MB dosya boyutuna sahiptir. Güncelleme başlangıçta test için POCO pilot testerlarına sunuluyor ve herhangi bir hata tespit edilmezse OTA (kablosuz) güncellemesi aracılığıyla tüm kullanıcıların kullanımına sunuluyor. Alternatif olarak, kullanıcılar güncellemeyi manuel olarak indirmeyi de seçebilir.

Değişiklik günlüğü ile ilgili olarak, yalnızca güncellenmiş Nisan 2023 güvenlik düzeltme ekinden ve ayarlar uygulamasında optimize edilmiş bir arama sisteminden bahsediliyor. Ayrıca, arama bölümü artık erişilebilirliğini ve kullanım kolaylığını artırarak eski arama geçmişlerini ve kategorilerini de görüntüleyecek.

İşte güncelleme için tam değişiklik günlüğü:

Sistem

Android Güvenlik Düzeltme Eki Nisan 2023’e Güncellendi. Arttırılmış sistem güvenliği getirildi.

Daha fazla özellik ve iyileştirmeler

Ayarlar’da Arama artık daha gelişmiş. Sonuçlardaki arama geçmişi ve kategoriler ile artık her şey çok daha net görünüyor.

POCO M2 Pro, ilk olarak Temmuz 2020’de Android 10 tabanlı MIUI 11 ile piyasaya sürüldü. MIUI 14 ve Android 12, sırasıyla üçüncü MIUI ve ikinci Android güncellemeleri olacak.

POCO M2 Pro, 16MP ön kamerasını barındıran bir delikli oyuğa sahip 6,67 inç FHD+ IPS LCD ekrana sahiptir. Cihaz gücünü Snapdragon 720G işlemciden alıyor. Dörtlü arka kamera modülünde 48MP birincil sensör, 8MP ultra geniş açılı lens, 5MP makro lens ve 2MP derinlik sensörü bulunur. Cihaz ayrıca 33W hızlı şarjı destekleyen 5000mAh batarya ile donatılmış olarak gelmişti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu