Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Magic Live: Huawei yeni bir arayüz geliştiriyor

Huawei Magic Live adında yeni bir arayüz üzerinde çalışıyor. Arayüze ilişkin ilk detayları aslında Aralık 2016’da tanıtılan Honor Magic isimli telefonda görmüştük. Son sızıntılara göre ise Huawei yeni arayüzü tüm telefonlarda standart hala getirmeye hazırlanıyor.

Huawei Magic Live arayüzünü geliştiriyor

Şirket daha önceki akıllı telefonlarda EMUI kullanıcı arayüzünü kullanırken, 12 Haziran’da tanıtılacak Honor 9 modeliyle yeni bir arayüzü geçiş yapacak. Weibo aracılığıyla yayınlanan son görüntüde Honor 9’un Magic Live arayüzüne sahip olduğu görüldü.

Huawei Magic Live
Huawei Magic Live

Adından da anlaşılacağı gibi Magic Live büyülü ya da dahili bir yapay zekaya sahip olacak. Yeni arayüz kişinin günlük alışkanlarını öğrenecek ve bu yönde bildirimleri ön plana çıkarmayı amaçlayacak. Yeni arayüz bu noktada EMUI 5.0’dan çok daha gelişmiş ve özelleştirilebilir yapıda olacak.

Honor Magic akıllı telefon
Honor Magic akıllı telefon

Uygulama simgelerinin kökten değişeceği yeni arayüzde öne çıkan bir diğer özellik kısayol ekranı olacak. Kısayol ekranı iOS’ta olduğu gibi ekranı yukarı doğru kaydırma hareketiyle ortaya çıkacak. Yeni arayüz hakkında ortaya çıkan ilk bilgiler Huawei’in stok Android deneyiminden uzaklaşacağını gösteriyor.

Galaxy S8 mavi renk nihayet satışa sunuluyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu