Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 3 İşte Bu Özellikle Karşımıza Çıkacak!

Samsung’un 2021 model üst seviye katlanabilir telefonu olacak olan Samsung Galaxy Z Fold 3 yepyeni bir özellik ile karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz yılın dördüncü çeyreğinde akıllı telefon pazarının liderliğini Apple’a kaptıran Samsung yine çarpıcı bir özellik ile kullanıcılarını mest etmeye hazırlanıyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberler de yeni iPhone serisi ile kullanıcıların Apple Pencil’i kullanabileceğinden söz etmiştik. Samsung ve Apple aldıkları kararlar ile sanki anlaşmış gibi karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. Güney Koreli devin merakla beklenen katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Z Fold 3 aynı özellik ile karşımıza çıkmayı planlıyor.

Samsung 2021’in ikinci ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde deli gibi güncellemeler yayınlamaya devam ederken dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarının da yüzünü güldürüyor. Yepyeni güncellemeler birer birer cihazlardaki yerini almaya devam ederken ünlü şirket yeni katlanabilir telefonu ile de kullanıcılarını şaşırtmayı planlıyor. Şirketin en gelişmiş amiral gemisi olarak karşımıza çıkaracağı model yepyeni bir deneyimi de bizlere sunacak. Samsung bu özelliği ile sanki Apple’a ortak bir adım atmış olacak.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Z Fold 3 S-Pen Girişi İle Gelecek

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay Samsung S Pen destekli bir Galaxy S akıllı telefonunu resmi olarak tanıtmıştı. Bu tanıtımdan daha önce de çeşitli sızıntılar internete düşmüştü. Bu sızıntılar da şirketin yeni amiral gemisinin de S-Pen desteğine sahip olacağı iddia edilmişti. İddiamıydı sızıntımıydı bilinmez ama bu haberlerin gerçek olduğu bugün itibari ile netleşti. Güney Koreli şirket en yeni üst düzey amiral gemisi için kullanıcılarına S-Pen kullanma deneyimi sunacak. Bu özelliğin tamamıyla yeni telefon ile uyumlu olduğu dile getirilirken Galaxy Note’u tarihe gömeceğinin de altı çizildi. 120Hz yenileme hızına sahip 7.55 inç ekrana sahip olacağı bilinen model LTPO temelli bir deneyim sunacak. 1.999 dolar fiyat etiketi ile lansmana çıkması beklenen telefon Snapdragon 888 ya da Exynos 2100 işlemciden güç alacak.

Şirketin 2021 yılı içerisinde yeni bir Galaxy Note telefonu daha duyurması beklenirken katlanabilir telefon ise şu sıralar merakla beklenmeye devam ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu