Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Fold için ambulans yaptı! Hizmet budur

Bugün Rusya’da bugün başlayan Samsung Galaxy Fold ambulans hizmeti ve yerinde bakım servisi “yok artık yaaa” dedirtti. Peki ücretler ne?

Son dönmede akıllı telefon üreticileri servis hızları ile öne çıkmak istiyorlar. Bu konuda ülkemizde birçok markanın 1 saatte servis hizmeti verdiğini biliyor ve görüyoruz. Samsung ise bu durumu bir adım öne çıkarttı ve Samsung Galaxy Fold için ambulans hizmetini başlattı. Bildiğiniz gibi Galaxy Fold‘un ekranı çok narin bir ekran ve bununla ilgili bir sorun yaşayan kullanıcılara Samsung yerinde hizmet servisini başlattı.

Bu hizmet sadece Fold serisi için değil diğer amiral gemisi modeller için de hizmete başladı. Telefonunuzda bir arıza olduğunda Samsung Müşteri Hizmetlerini arıyorsunuz ve ambulans talep ediyorsunuz. Daha sonra ekip kapınıza geliyor aracı evinizin / iş yerinizin önüne park edip telefonunuz aracın içinde yapıyor ve size teslim ediyor. Muhteşem değil mi? Rusya’da başlayan bu desteğin ülkemiz pazarında da başlayacağını düşünüyoruz. Tabii Galaxy Fold ülkemizde satışa sunulursa.

Samsung Galaxy Fold ambulans fiyatı ne?

Bugün verilen bilgiye göre Samsung bu hizmet için çok cüzi bir fiyat istiyor. 30 – 50 kilometre arasında bir lokasyondaysanız servis ücreti 10 dolar, 50 – 70 kilometre içindeyseniz de servis ücreti 15 dolar olarak belirlenmiş durumda. Garanti içi sorunlar ücretsiz yapılırken garanti dışı ücretler de parça başına talep ediliyor. Bakalım bu servis ülkemizde kullanılmaya başlanacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu