Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknolojiYoutube

OnePlus 8T Tanıtılıyor! Canlı Yayın İzle


OnePlus 8T resmi tanıtım tarihi ve saati, sızdırılan ve beklenen tüm özellikleri. Lansman canlı yayını haberimizde! Sakın kaçırmayın…

Şirketin kurucu ortağı ayrılıyor olabilir, ancak şirket, bir sonraki en iyi kozu olan OnePlus 8T modelini tanıtarak Apple‘ın iPhone 12 gök gürültüsünün en azından bir kısmını çalmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda bu Samsung‘un Galaxy S20 FE modeline büyük bir cevap olacak.

Piyasaya sürüldüğünde Snapdragon 865 ile en iyi paranın karşılığını veren telefon olan OnePlus 8‘in izinden giderek daha da üzerine koyacak olan OnePlus 8T, ultra hızlı 65W şarj ve 120 Hz ekran ile gelecek.

OnePlus Warp 65

Alçakgönüllü telefon üreticisi, teknoloji basınına resmi lansman etkinliği için davetiye gönderdi ve yukarıda bahsedilen iki yeni özelliği – yüksek şarj hızı ve ekran yenileme hızı – tam olarak vurguladı.

OnePlus 8T lansmanı ne zaman, saat kaçta, nasıl izleriz?

Lansman 14 Ekim 2020 (bugün) Türkiye saati ile saat 17.00 itibariyle başlayacak. Yeni cihazlar büyük bir çevrimiçi lansman etkinliğinde duyurulacak. 8T telefonun yanı sıra bütçe dostu bir 5G destekli Nord modeli, bir çift OnePlus Buds Z gerçek kablosuz kulaklık tanıtımı planlanıyor.

OnePlus lansman etkinliği canlı yayınını nerede izleyebiliriz?

OnePlus, yeni ürünlerinin duyurusunu canlı olarak yayınlayacak ve bugün 14 Ekim 2020’de saat 17.00’dan itibaren tam buraya gömülü olarak izleyebilirsiniz.

Yeni modelin ön siparişleri, lansman etkinliğinin hemen ardından ücretsiz bir hediye ve nitelikli bir takas ile 580 $ ‘a varan indirimle başlayacak. Tüm gelişmeler için TeknoBurada.net‘i takipte kalınız.

İşte OnePlus lansman etkinliği Canlı Yayını!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu