Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMediaTekMobirollerSamsung

En iyi sevgililer günü hediyesi nasıl alınır? Üzülürsünüz aman dikkat!

Sevgililer günü geldi, çattı. Peki sevgilinize ne alacaksınız? MediaMarkt Sevgililer Günü kampanyası ile bu soruya cevap bulabileceksiniz…

Sevgililer Günü yaklaşıyor ve bu yıl sevgilisi, eşi ya da yeni yeni başlayan bir ilişkiye sahip kişiler için “hangi hediyeyi alsam?” sorunsalı da başlamış bulunuyor. Hediye alma telaşesi içinde kaybolmak istemiyorsanız bu haber tam size göre. 8 Şubat – 14 Şubat tarihleri arasında MediaMarkt Sevgililer Günü kampanyası var ve siz değerli okuyucularımızı da bu kampanyanın en gözde ürünlerini paylaşmak istedik.

MediaMarkt Sevgililer Günü kampanyası başlıyor!

Sadece bir tane değil iki tane birden hediye almak isteyeceksiniz. Zira özellikle Samsung Akıllı Saat Alana 2.si %50 indirimli kampanyası bizim oldukça hoşumuza gitti. Erkeklere 46mm Gear S3 gibi prestijli bir ürün alınabilirken; kadınlar için de 42mm Galaxy Watch Active 2 alınabilir. İkincisine %50 indirim ise aynı saatleri takabilmeniz için oldukça güzel bir fırsat.

Gear S3 ve Gear Sport

Bir diğer indirim ise Huawei‘nin en iyi orta segment telefonlarından birinde. Bizim de oldukça beğendiğimiz ve incelemelerimizde de büyük bir başarı yakalayan Huawei P30 lite modelinin MediaMarkt Sevgililer Günü kampanyası dahilinde 2.499 TL yerine 2.299 TL‘den satıldığını görüyoruz. Tasarımı, kamerası ve pil performansı ile oldukça iyi bir performans ortaya koyan bu telefon en iyi teknolojik hediyelerden birisi. İnci Beyazı, Mavi ve Siyah renkleri ile hem kadınlar hem de erkeler için oldukça geniş bir seçenek bizlere sunuluyor.

Erkekler için bakım ikinci planda gibi görünse de artık bizler de kadınlar kadar dış görünümümüze önem veriyoruz. Bundan dolayı da erkeler için bakım ürünleri oldukça iyi bir hediye tercihi olabilir. Hem büyük paralar vermenize de gerek kalmadan. Bize hediye almak isteyen “birileri de” varsa böyle bir ürün bize hediye edebilir.

Philips Erkek Bakım Seti ile hem sakal hem de saç tıraşı olabiliyoruz. Ürünün en önemli farkı ise ıslak çalışma özelliğinin bulunlması. Bu fiyata ıslak çalışma özelliğini bulmak hem de Philips gibi bir dünya markasında bulmak bizleri oldukça heyecanlandırdı. Fiyatın da kampanya dahilinde 369 TL‘den 269 TL‘ye düştüğünü hatırlatalım.

Bu ve buna benzer birçok ürünü MediaMarkt.com.tr sayfasından takip edebilir ve hangi hediyenin sizin / sevgiliniz için olduğuna karar verebilirsiniz. Unutmayın Aşık Olunacak Hediyeler MediaMarkt’ta!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu