Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S23 Ultra Ekranı ile Çılgın Atacak

Galaxy S22 serisi henüz tanıtılmamışken bugün ilginç bir şekilde Galaxy S23 Ultra hakkında bilgiler geldi. Ekran seneye seviye atlayacak.

Samsung‘un teknik olarak dört tarafı da kavisli seri üretim ekranları üretebildiği bildiriliyor. Muhtemelen böyle bir ekran Galaxy S23 Ultra modeli ile tanıtılabilir. Bu bilgi, içeriden tanınmış kişi olan Ice Universe tarafından yayınlandı. Sızıntıları ile ünlü Ice Universe;Galaxy S22 Ultra, dört tarafında aynı genişlikte bir çerçeve oluşturmayı imkansız kılan çift eğrili bir ekran tasarımına sahip. Ancak dört taraflı kavisli bir ekran kullanılırsa bu sorun kolayca çözülebilir.” ifadelerini kullandı.

Ice Universe ayrıca; “Samsung Display’in eşit genişlikte çerçevelere sahip dört taraflı kavisli ekranları seri üretme yeteneğine sahip olduğunu öğrendim.” dedi.

Bir yıl önce Xiaomi’nin devrim niteliğinde başka bir telefon tanıttığını hatılatalım. Xiaomi’nin telefonu dört taraftan güçlü bir şekilde bükülen bir şelale ekran ile donatılmıştı. Sonuç olarak, yenilik hiçbir zaman ortaya çıkmadı, ancak şirket bu teknolojinin zaten var olduğunu gösterdi.

8 Şubat 2022‘de tanıtılacak olan Galaxy S22 Ultra‘da bu ekran kullanılmayacak. 2023’te tanıtılacak olan modellerde yeni ekran tasarımını göreceğiz. Samsung’un bu yıl şelale ekran tasarımından vazgeçmesi ancak bu tasarıma önümüzdeki yıl dönecek olması oldukça ilginç. Bu tip ekranlar kullanım açısından pek rahat olmuyor deniliyor. Bu yüzden Güney Koreli dev şelale ekrandan vazgeçmişti. Bakalım ekran teknolojileri daha nerelere evrilecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu