Elektrikli ArabaOtomobil

1300 Beygir Gücündeki Canavar Lanzador Concept EV Tanıtıldı


Lamborghini ‘Monterey Araba Haftası’ etkinliğinde yeni elektrikli otomobili Lanzador Concept EV uzay gemisinden ilham alarak tanıttı.

Lamborghini yeni elektrikli otomobili Lanzador Concept EV modelini görkemli bir sunumla tanıttı. Monterey Araba Haftası’nda tanılan süper otomobil uzay gemilerinden ilham alındı ve şahane özelliklere sahip.

Lanzador Concept EV Bir Otomobilden Fazlası..

Otomobilin içerisinde sürücünün herşeyi ayarlayıp kontrol etmesine izin verecek Y şeklinde büyük bir merkez bulunuyor. Şoför ve yolcular hız ve mesafe gibi bilgileri bu ekranda görebilecek .

Lanzador’u gerçekten heyecan verici yapan üstün performansı. Ön kaputun altında 1341 beygir gücünde elektrikli motor bulunuyor. Lanzador Concept’de mümkün olan en yumuşak sürüşü sağlamak için süper otomobilin dinamik sürüş kontrolüne önemli ölçüde yardımcı olacak daha fazla sensör ve aküatör entegre edildi.

Hava direnci sürücünün benzersiz tercihine göre ayarlanabilecek. Her iki yanında üçer LED bulunan altıgen biçimde arka lambalar Countach LPI 800-4’ten ilham alındı. Güçlü 23 inç jantlar türbülansı en az indirmek için altıgen tasarıma sahip.

İç tasarımda 3D baskı malzemelerini geri dönüştürülmüş naylon ve plastikten üretti ve bunun yanında bazı iç aksamı karbon fiberden üreterek sürdürülebilir bir tedarik zincirine yardımcı oldu. Önceki konsept otomobillerden farklı olarak Lanzador gelecekten gelen ve bir uzay gemisinden ilham alınan bir tasarımı var.

2028 yılında satışa çıkacak Lanzadorun şu an sadece konsept otomobil olduğunu söyleyebiliriz. Tasarım nedir ve nasıl yapılır sorularının cevabı olarak tasarlanan Lanzador Concept çok hoş duruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu