Akıllı TelefonAndroidGenelMobirollerPOCOXiaomi

POCO F4 İçin Beklenen Açıklama, Çok Yakında Tanıtılacak


POCO F4 tanıtım tarihi yaklaşıyor. POCO’den yapılan açıklamada şirket yeni F serisi akıllı telefonda ekran ve ses odaklanacak.

Hindistan’da yönetici değişikliği yapan POCO bu açıklamalar eşliğinde bir sonraki üst segment telefonu hakkında bazı bilgiler verdi. Xiaomi’nin alt markası, küresel pazarda ve Hindistan’da yeni F serisi cihazları tanıtmayı planlıyor. POCO’dan gelen tweet, yeni nesil F serisi cihazlarda “Ekran ve ses” üzerine odaklanılacağı belirtiliyor. POCO F4 Bakalım neler sunacak?

Şirket, F4 serisi ilk telefonu olan oyuncu odaklı F4 GT’nin Avrupa ve Türkiye satışını kısa süre önce başlattı. Bu telefon daha önce tanıtılan Redmi K50 Gaming’in küresel versiyonu oldu. F4 serisi diğer telefonlar da yine K50 serisinin yeniden markalanmış versiyonları olacak.

POCO F4

POCO F4 Başlıca Özellikleri

Geçtiğimiz gün bazı görüntüleri sızdırılan POCO F4’te 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz OLED ekran yer alacak. Snadragon 870 5G işlemcisinden güç alacak telefonda 66 watt hızlı şarj destekli 4.520 mAh büyüklüğünde bir pil göreceğiz.

POCO F4’ün kamera biriminde dikkat çeken bir yükseltme gerçekleşecek. Ana kamera 64 megapiksel çözünürlüğünde olacak ve OIS desteği barındıracak. Telefonda ayrıca 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksek derinlik kameraları yer alacak.

Kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 sürümüyle çıkacak POCO F4’te ayrıca yana monte parmak izi tarayıcısı, Dolby Atmos destekli stereo hoparlör ve 20 megapiksel ön kamera göreceğiz.

POCO’nun ayrıca F4 Pro adlı bir telefon daha duyurması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu