Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMIUIMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 12 Süper Duvar kağıdı resmi olarak hangi Xiaomi cihazlarında destekleniyor? İşte cevabı


Xiaomi’nin, kuşkusuz MIUI 12’de sunduğu en iyi özellik Süper Duvar kağıtlarıdır. Peki bu yeniliği hangi cihazlar resmi olarak destekliyor?

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bildiğiniz üzere bu yıl yeniliklerle dolu MIUI 12 arayüzünü resmi olarak tanıtıp kullanıma sundu. Bununla beraber cihazlarımıza yeni animasyonlar, özel gizlilik ayarları, yeni şarj animasyonları vs. gibi tonlarca yeni özellik geldi. Tabi bunların arasında en çok konuşulan yenilik ise Süper Duvar kağıdı uygulaması oldu. Xiaomi, MIUI 12 arayüzüne eklediği Süper Duvar kağıdı ile cihazlarına adeta farklı bir renk kattı. Ancak, üzülerek belirtmek isteriz ki tüm kullanıcılar bu yenilikten faydalanamayacak.

Kilit ekranınıza ve ana sayfa ekranınıza tıpkı Marstaymış’sınız hissini veren Süper duvar kağıdı, ne yazık ki sınırlı sayıda Xiaomi ve Redmi cihazları için geliyor. Peki bu özelliği resmi olarak destekleyen modeller hangileri? İşte şirket tarafından paylaşılan o resmi liste:

1. Xiaomi Mi 10
2. Xiaomi Mi 10 Pro
3. Xiaomi Mi 10 Lite
4. Xiaomi Mi 9
5. Xiaomi Mi 9T Pro
6. Xiaomi Mi 8
7. Xiaomi Mi 8 Pro
8. Xiaomi Mi MIX 3
9. Redmi K20 Pro
10. POCO F2 Pro

Yukarıda saymış olduğumuz bu modeller, şu anda Süper duvar kağıdı uygulamasını resmi olarak destekliyor. Ancak Xiaomi tarafından desteklenemeyen diğer akıllı telefon kullanıcıları için de iyi bir haberimiz var.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu