Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

OnePlus Nord 5 Serisinin Temel Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus, yakın zamanda Nord 5 serisi tanıtımı yapacak. Seride Nord 5, Nord CE 5, Nord CE 5 Lite'ın özellikleri ortaya çıktı.


OnePus ocak ayı sonunda amiral gemisi 12 modelini piyasaya sürmüştü. Çinli firma şimdi de orta seviyeye yeni modeller eklemeye hazırlanıyor. OnePlus Nord 5 serisi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Nord 5’in temel özellikleri, Nord CE 5, Nord CE 5 Lite’ın yonga seti sızdırıldı. Gelin özelliklerine bakalım.

OnePlus Nord 5 Serisi Teknik Özellikleri

En son Nord 3 serisi geçtiğimiz yıl temmuz ayında tanıtılmıştı. İddialara göre şirket Nord 4 serisini atlayarak Nord 5 serisini piyasaya sürecek. Nord 5’in Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 SoC ile donatılması bekleniyor. 6,7 ​​inç veya daha uzun olabilen ve 120Hz yenileme hızı sunan bir AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Arka tarafında OIS destekli 50 MP ana kamera bulunacak.

Nord CE 5 modelinde ise 7S Gen 2 yonga seti yer alacak. Daha uygun fiyatlı model olan Nord CE 5 Lite’da ise Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisi kullanılacak. OnePlus markasının yeni seriyi yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu