Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerTecno Mobile

Tecno Mobile Kamera Konusunda Ortak Arıyor!

Yükselen yıldız Tecno Mobile, kamera konusunda kendine ortak arıyor. Leica veya Zeiss lensler yakında Tecno’nun telefonlarına gelebilir.

Tecno Mobile, anonim bir markadan küresel sahnedeki en iyi 10 telefon markası olmayı kısa sürede başardı. Türkiye’de de büyük ilgi gören ve ülkemize yatırım yapan Tecno, sadece bütçeye uygun telefonları piyasaya sürmek yerine Premium kategoriyle oynamaya başladı. Kategoriye küçük girişimlerden bugüne kadarki en yeni ve en premium telefonu olan Tecno Phantom X2 Pro’ya kadar geldi.

Tasarımı ile çok ses getiren telefon Tecno’nun ilk amiral gemisi konumunda ve Dimensity 9000 işlemciden besleniyor. Cihazda ayrıca hızlı şarj ve OLED ekran da yer alıyor. Ancak telefonun en çekici yönlerinden biri kamera. Geri çekilebilir bir portre kamerayı piyasaya sunan ilk marka olan Tecno, kamera konusunda şu sıralar kendine bir ortak arayışına girmiş gibi görünüyor.

Geri çekilebilir bir portre kamerasının piyasaya sürülmesi, Tecno’nun piyasaya sürmek istediği yeniliklerden sadece biri. Marka, cihazlarını rekabete karşı savunmak için kamera teknolojisine çok yatırım yapıyor. Şimdi, fotoğrafçılık endüstrisinin bazı büyük isimleriyle ortak olmak istiyor.

TECNO PHANTOM X2 Pro

GSMArena, Tecno Pazarlama Direktörü Bay Laury ile konuştu. Phantom X2 serisinin lansmanı sırasında profesyonel bir fotoğrafçı olan Rankin’e danıştıklarını açıklıyor. Kraliçe ve bazı Hollywood ünlülerinin fotoğraflarını çekti. Şirket, en iyi portre kameralarını oluşturmak için ondan bazı ipuçları aldı. Şimdi marka gelecekteki ürünler için lens üreticileriyle görüşmelerde bulunuyor. Şimdilik, bunun Tecno telefonlarına ne getireceğini tam olarak bilmiyoruz.

Ancak Leica, Zeiss ve Hasselblad bildiğiniz gibi Xiaomi, Vivo ve OnePlus ile anlaşma yapmış durumda. Bu yüzden Tecno’nun kamera ortağı farklı bir isim olabilir. Canon, Nikon ve Kodak firmalarının da telefon işine girmek istediği söyleniyordu. Belki bu üç isimden biri de Tecno’nun partneri olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu