Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarOPPO

Oppo Find N3 Flip Sonunda Geliyor

Oppo Find N3 Flip sonunda geliyor. Katlanabilir telefon pazarında ufak adımlarla ilerleyen Oppo, yeni modeliyle bunu daha da ilerletecek.

Oppo Find N3 Flip sonunda geliyor. Katlanabilir telefon pazarında ufak adımlarla ilerleyen Oppo, yeni modeliyle bunu daha da ilerletecek.

Ağustos ayında piyasaya sürülen Oppo Find N3 Flip şu anda yalnızca Çin’de satışa sunuluyor. Gelecek hafta akıllı telefonun küresel yolculuğuna başlamasıyla bu durum değişmek üzere. İlk adım 12 Ekim’de Hindistan’da. Lansman etkinliği yerel saatle 19.00’da başlayacak ve YouTube’da canlı yayınlanacak.

Find N3 Flip, kapağında üçlü kamera kurulumuna sahip ilk kapaklı akıllı telefon. 50MP birincil (OIS ile), 32MP telefoto ve 48MP ultra geniş kameraya sahip. Akıllı telefon aynı zamanda Hasselblad’ın kamera özellikleriyle birlikte geliyor ve 32 MP’lik bir selfie kameraya sahip.

Selfie kamerası, 6,8 inç 120 Hz FullHD+ LTPO AMOLED katlanabilir ekranın orta deliğinin içinde ve kapaktaki üçlü kamera kurulumu, 720×382 piksel çözünürlüğe sahip 3,26 inç ekrana sahip.

Cihaz, Dimensity 9200 tarafından destekleniyor, Android 13 tabanlı ColorOS 13.2 çalıştırıyor ve 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki depolama seçeneğiyle 12 GB RAM’e sahip. Hindistan’da aynı bellek konfigürasyonuna sahip olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Bu sözün aynısını geriye kalan pazarlar için de söyleyebilmek mümkün.

Oppo Find N3 Flip’in diğer öne çıkan özellikleri arasında yana monte edilmiş parmak izi tarayıcı, stereo hoparlörler, NFC ve 44W kablolu şarjlı 4.300 mAh pil yer alıyor.

Bakalım Oppo 12 Ekim tarihinde yeni dikey katlanabilir akıllı telefon modelini bizlere sunacak mı ? Hep birlikte göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu