Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

iQOO Z6 Lite 5G İddialı Bir Telefon Olacak, İşte Detaylar

Mobil devinin yeni akıllı telefonu iQOO Z6 Lite 5G özellikleriyle karşımızda. Telefon performans canavarı olacak. İşte detaylar.

Giriş seviyesinden amiral gemisi seviyeye kadar her gamdan yeni akıllı telefonlar geliştiren şirket, bu defa iQOO Z6 Lite 5G  isimli telefonuyla karşımızda. Gelin telefonun özelliklerine göz atalım.

iQOO Z6 Lite 5G Neler Sunacak?

Mobil devinin yaklaşan akıllı telefonu Z6 Lite 5G, birkaç sertifika alarak özellikleri hakkında bilgiler sundu. Listelere göre akıllı telefon, Vivo T1x’in yeniden markalanmış bir versiyonu olacak.

Vivo T1x, Snapdragon 680 yonga setiyle gelmişti. Z6 Lite’de ise 5G destekli bir yonga seti göreceğiz. Bu akıllı telefonda da eşdeğer 5G destekli Snapdragon yonga seti yer alacak. Ayrıca akıllı telefonun yüksek yenileme hızlı ve çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı bildirildi. Pil tarafında da büyük pil kapasitesi, sistemi uzun süre ayakta tutacak. Akıllı telefon bir ay içerisinde piyasaya sürülecek.

Telefon hakkında başka bilgiler mevcut değil ancak şirket bugün iQOO Z6 serisini de piyasaya sürecek. Bilgilere göre Z6, 120Hz yenileme hızı sunan ve 1080p çözünürlüğe sahip 6.44 inçlik LCD ekran ile gelecek. Böylece pürüzsüz bir deneyim elde edilecek.

Telefonun gücünü Snapdragon 778G+ yonga setinden alacak. 8GB/12GB RAM  ve 128GB/256GB dahili depolama seçenekleri sisteme eşlik edecek. iQOO’nun piyasaya süreceği iddialı ve yeni telefonları hakkında bilgi almak için bizleri takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu