Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 3 gerçek görüntüleri yepyeni bir tasarımı karşımıza çıkarıyor

22 Ağustos tarihinde üst segment Pocophone F1 akıllı telefonu duyurmaya hazırlanan Xiaomi’nin yıl bitmeden karşımıza çıkaracağı bir diğer tepe model Xiaomi Mi Mix 3 olacak. Eylül ayında tanıtılması beklenen telefonun gerçek görüntüleri Çinli kaynaklarca ortaya çıkarıldı.

Xiaomi Mi Mix 3 gerçek görüntüleri

Bugüne kadar sızan en gerçekçi Mi Mix 3 görüntüleri karşımızda diyebiliriz. Mi Mix 2 / 2S ile kıyaslandığında serinin yeni modelinde daha modern bir tasarım göreceğimizi söyleyebiliriz.

Mi Mix 3 öncelik Mi 8 Explorer Edition gibi ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı taşıyacak. Arka bölümdeki çift kamera ise sol üst köşe yerine orta kısma kaydırılmış. LED flaş çift kameranın hemen altında.

%90’ın üzerinde bir ekran / kasa oranı sunması beklenen telefonda ön kamera bu defa üst çerçevede karşımıza çıkıyor. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonun standart ve seramik kasa seçeneklerini göreceğiz. 6GB RAM / 64GB standart modelin fiyatının 510 $, 8GB RAM / 256GB seramik kasa seçeneğinin ise 795 $’dan fiyatlandırılması bekleniyor.

Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 3
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu