Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

DDR5 RAM Bellekler Hızlarıyla Dünya Rekorları Kırıyor!

G.SKILL’e ait yeni DDR5 RAM bellekler, hız aşırtma yöntemleri ile olağanüstü bellek hızı değerlerine ulaşıyor. İşte gelişmenin detayları.

G.SKILL, Trident Z5 DDR5 RAM serisi için yeni bir bellek seçeneği olan DDR5-7000 CL40 32 GB üzerinde olağanüstü bir hız aşırtma uyguladı. Bellek frekansları 7000 MHz’ye ulaşarak rekorlar kıran hızlara ulaştı. Bu hız aşırtma çok fazla ısı yayacağı için sıvı nitrojen ile soğutma uygulandı.

G.SKILL’in amiral gemisi Trident Z5 serisi olan DDR5 RAM belleği, Memtest Kararlılık Testini de başarı ile geçti. Z5 serisi Samsung DDR5 bileşenlerini kullanarak yüksek sınıfa ulaşıyor.

DDR5 RAM

G.SKILL International’ın Kurumsal Başkan Yardımcısı Tequila Huang ise şu açıklamalarda bulundu: “G.SKILL, en yeni 12. Nesil Intel Core masaüstü işlemcileri ve Intel® Z690 yonga seti anakartlarında mümkün olan en hızlı DDR5 belleği geliştirmeye kendini adamıştır. Bugün G.SKILL, CL40-40-40-76’nın ultra düşük CAS gecikme zamanlamasını korurken DDR5-7000 aşırı hıza ulaşma başarısını duyurmaktan gurur duyar. Bu muazzam başarıya ulaşan bellek modülleri, yüksek performanslı Samsung DDR5 bileşenleriyle oluşturulmuştur ve Memtest altında kararlı olduklarını göstermiştir.” dedi.

“En yeni 12. Nesil Intel® Core™ masaüstü işlemcilerinde ve Intel® Z690 yonga seti anakartlarında DDR5 belleğin inanılmaz hız aşırtma potansiyelini görüyoruz . DDR5-7000 bizim için inanılmaz bir dönüm noktası ve PC tutkunları ve hız aşırtmacılar için her zamankinden daha hızlı DDR5 bellek geliştirmek için endüstri ortaklarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu