Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi11 Ultra Ateş, Bıçak ve Bükme Testlerinden Geçti

Xiaomi Mi 11 Ultra, dayanıklılık testleriyle ünlü JerryRigEverything kanalının son konuğu oldu. Mi 11 Ultra işkence testlerini geçebildi mi?

Teknoloji blog yazarı Zach Nelson, JerryRigEverything adlı YouTube kanalında pek çok ürün için sıra dışı dayanıklılık videoları yayınlıyor. Bu video serisinin son konuğu dünyanın en iyi telefonlarından biri olarak gösterilen Xiaomi Mi 11 Ultra oldu.

Mi 11 Ultra ilk etapta çizme testine maruz kalıyor. Çoğu telefonda olduğu gibi Mi 11 Ultra’nın ekranı da altıncı seviyeden sonra çizilmeye başlıyor. Ancak seramik arka bölüm daha dirençli çıktı ve çizilmeler sekizinci seviyeyle birlikte oluşmaya başladı. Günlük kullanımda Mi 11 Ultra’nın arkasına zarar vermek oldukça zor görünüyor. Aynı şey telefonun metalden yapılan kasa çerçevesi ve cihazın üst kısmında plastik kapak için geçerli değil, zira bu bölgeler çabuk çiziliyor.

Ekran 20 saniye çakmak ateşine maruz kaldığında, üzerinde geçici olarak karanlık bir nokta belirdi. Ancak tüm AMOLED tabanlı ekranlar olduğu gibi bu siyahlık kısa süre sonra yok oluyor. Ekran altı parmak izi alanındaki camı çizmeye çalışmak, performansını hiçbir şekilde etkilemedi. Ek olarak Zach telefonu bükmeye çalıştı, ancak Mi 11 Ultra gözle görünür kusurlar almadan her iki yönde de güçlü bir baskıya dayandı.

Zach videonun özetinde ise şu ifadeleri kullanıyor: Akıllı telefonun güvenilir ve verimli bir şekilde monte edildiği, nemden korkmadığı ve etkileyici fiziksel eforlara dayanabildiğini görüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu