Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Belki inanmayacaksınız ama Huawei Mate 40 Pro göründü

Tüm gözler Huawei P40 serisine çevrilmişken bugün bir anda Huawei Mate 40 Pro olduğu iddia edilen görseller ortaya çıktı…

Huawei‘nin yeni nesil P40 serisini duyurmasına kısa bir süre kaldı. Bazı kaynaklar P40 tanıtımını Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi kapsamında olacağını söylerken bazı kaynaklar da tanıtımın Mart ayına kalabileceğini söylüyor. Bu söylentiler devam ederken bugün bir anda karşımıza Huawei Mate 40 Pro çıktı. Telefonun tasarım detayları bugün bir şekilde karşımızda ve telefon gerçekten de muhteşem görünüyor.

Öncelikle ön kameranın telefonda olmadığını net bir şekilde görüyoruz. Şelale ekran olayı ise ciddi anlamda değişim yaşıyor ve telefonun tüm yan tarafını arka kapağa kadar sarıyor. Öne kameranın nerede olduğu ise merak konusu.

Bildiğiniz üzere 5X Optik Zoom yapmayı gerçekleştiren periskop lensi OPPO geliştirmiş ama ilk olarak Huawei kullanmıştı. Görünen o ki ekran altı kamera teknolojisi tarafında da ilk atılım Huawei tarafından yapılacak. Telefonda pop-up açılır bir kamera da olabilir. bu konuda net bir görsel paylaşılmış değil.

Huawei’nin P40 ailesini tanıtması öncesinde bu görsellerin ortaya çıkması ise bir hayli düşündürücü. Zira ortadaki görsellere baktığımızda ekran kasa oranı tarafında OPPO Find X2 bir rekor kırmazsa Mate 40 Pro kesin kıracak gibi görünüyor.

Görseller gerçek mi bilemiyoruz ama arkadaki 5 kamerası ve muhteşem görünen ekranı ile gerçek olmasını dilediğimiz bir telefon daha karşımızda…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu