Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 9 için çok önemli kamera güncellemesi başladı

Galaxy Note 9 şu an en iyi kameraya sahip telefonlar biri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Samsung yazılım tarafındaki yeni geliştirme ve düzeltmelerle kamera performansını daha ileri taşımak istiyor. Yapay zeka destekli kameraya sahip Note 9 için önemli bir güncelleme başladı.

Galaxy Note 9 için kamera güncellemesi başladı

Samsung söz konusu güncellemeyi ilk olarak Almanya’da başlattı. N960FXXU2ARI9 yapı numarasına sahip olan güncelleme 302 MB büyüklüğünde. Yeni yazılım OTA üzerinden dağıtılıyor ve kısa süre içerisinde yaygınlaşacaktır.

Güncellemenin ayrıntılarına bakıldığında büyük ölçüde kamera odaklı olduğunu söyleyebiliriz. Samsung yeni güncelleme ile Note 9’da kamera çekimi esnasında ışığın arkadan geldiği durumlarda yüz parlaklığını artıyor.

Galaxy Note 9
Galaxy Note 9

HDR çekimlerin kalitesini artıran güncelleme ek olarak düşük ışık parlaklığı SNR / Sinyal Gürültü Oranı geliştirmeleri içeriyor. SNR gelişmeleri ile gece fotoğraflarında gürültünün azaltılması sağlanıyor.  Yeni güncelleme görüldüğü üzere kamera tarafında önemi geliştirmeler içeriyor.

Güncellemesinin kısa süre içerisinde ülkemizde de kullanılma sunulmasını bekliyoruz. Dilerseniz telefonunuzda Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu