Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Reno 3A geliyor! Ota segment öyle değil böyle domine edilir!

Bir anda karşımıza çıkan ve satışa sunulmaya hazırlanan OPPO Reno 3A teknik özellik tarafında bize ne sunacak? Tüm detaylar bu haberde…

OPPO orta segment pazarını ciddi anlamda domine etmeye başladı. Geçtiğimiz dönemde özellikle A5 2020 ve A9 2020 ile Türkiye pazarında büyük bir başarı yakalayan Çinli üretici Reno 2Z ile de orta segmentin en çok satan telefonlarından birine imza attı. OPPO Reno 3 serisi ülkemiz pazarına giriş yapmaya hazırlanırken; bugün bir anda OPPO Reno 3A  karşımıza çıktı.

Telefon bize ne sunacak henüz netlik kazanmış olmasa da Çinli basının sızdırdığı bilgilere göre Snapdragon 665 yonga setine sahip yeni bir kamera ve daha iyi bir yazılım ile OPPO Reno Youth Edition modeline bir alternatif gelecek gibi görünüyor. Dilerseniz sızan teknik donanım bilgilerine şöyle bir bakalım.

OPPO RENO 3

OPPO Reno 3A teknik özellikler

Sızıntıya göre telefonda 6.44 inç boyutunda Full HD+ çözünürlükte AMOLED bir ekran olacak. Snapdragon 665 yonga seti telefona gücünü sağlarken; 128GB Hafıza ve 8GB RAM gücü de oyun tarafında kullanıcıların kesinlikle bir sorun yaşamamasını sağlayacak. Kamera tarafında ise arkada 48 megapiksel ana, 8 megapiksel geniş açı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel bokeh derinlik sensörü bulunacak. Önde ise 16 megapiksel kamera bekleniyor.

4.025mAh batarya ile desteklenen cihaz, Android 10 işletim sistemi ve ColorOS 7.1 arayüzüne sahip olurken, telefon 175 gram ağırlığında ve 161 x 74 x 8.2mm boyutlarında olacak. Fiyatı da hep birlikte göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu