Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPC Oyunları

Grand Theft Auto Trilogy Onaylandı: Nostalji Seri, Yeni Grafikler ile Geliyor!

GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas oyunlarını içeren Grand Theft Auto Trilogy Güney Kore’de onaylandı. İşte seriye ait yeni detaylar.

Son birkaç hafta içinde, Rockstar Games’in Grand Theft Auto Trilogy isimli orijinal üçlemesi için bir remaster üzerinde çalıştığını öne süren birçok rapor ortaya çıktı. Şimdi, yeniden düzenlenecek üçlemenin başlığı, Güney Kore’nin oyun derecelendirme panosunda tespit edildi.  Bu da, temelde çalışmaların devam ettiğini resmi olarak doğruluyor.

Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition, Güney Kore derecelendirme kurulunda görüldü ve heyecanlar yükseldi. Remaster oyunlar bir süredir söylentiler arasında olsa da, liste resmi olarak bunu da doğruladı.

Üçleme, GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas’ı içeriyor. Bildirilen raporlara göre, üçlemenin daha erken başlaması gerekiyordu. Ancak lansman dahili gecikmeler nedeniyle ertelendi.

Özellikle, eski oyunlar Unreal Engine kullanılarak yeniden düzenlenecek ve oyunları mevcut Grand Theft Auto yinelemesiyle daha uyumlu hale getirmek için güncellenmiş bir kullanıcı arayüzü ve diğer iyileştirmeler ile birlikte, eski ve yeni grafik stillerinin bir karışımını içerecekti. Nostalji oyunların, yeni grafiklerle muhteşem olacağından eminiz.

Şu an itibariyle, yeni grafikli üçlemenin gelecek yıl çıkması bekleniyor ve ülkemizde de bu seri için heyecan ve merak oldukça yüksek. Şu an lansman tarihini tam olarak bilmesek de çok yakında ortaya çıkacaktır. Konuyla ilgili ek bilgiler mevcut olduğunda sizler ile paylaşacağız. Rockstar Games ve yeni oyunlar için gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu