AndroidGenelTabletXiaomi

Xiaomi Pad 6 Ultra, iPad Pro’ya Rakip Olacak

Yeni bir rapora göre Xiaomi amiral gemisi bir tablet üzerinde çalışıyor. Bu tablet Xiaomi Pad 6 Ultra ismiyle çıkış yapacak.

Xiaomi Pad 5 serisi son bir yılda tablet pazarına hareketlilik getirdi. Marka şimdi Xiaomi Pad 6 serisi üzerinde çalışıyor. Güvenilir kaynakların aktardıklarına göre seride bu defa çok özel bir model olacak. İsimlendirme henüz netlik kazanmasa da bunun Xiaomi Pad 6 Ultra olması bekleniyor.

Xiaomi Pad 6 Ultra Çok Güçlü Olacak

Mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı Digital Chat Station’a göre Xiaomi büyük ekranlı bir tablet üzerinde çalışıyor. Sözü edilen cihazın 14 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı gelen bilgiler arasında.

14 inçlik Xiaomi Pad 6 serisi, Galaxy Tab S8 Ultra ve iPad Pro 2022’nin rakipbi olmaya gelecek. Xiaomi’nin bu iki güçlü tablet karşısına çıkaracağı Pad 6 Ultra’da Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisine yer vereceği iddia ediliyor. Daha önceki bir başka raporda tabletin Dimensity 9000 serisi bir işlemciye sahip olacağı da belirtildi.

Xiaomi Pad 6 serisi

Xiaomi Pad 6 serisinde muhtemelen en az üç model yer alacak. Pad 6 serisinin 144Hz LTPO OLD panel sunması ve 120W’a kadar hızlı şarjı desteklemesi bekleniyor. Ocak ya da şubat ayında tanıtılması beklenen tablet serisinin Android 13 ile çıkış yapması bekleniyor. Son olarak tablet serisinde Pad 6, Pad 6 Pro ve Pad 6 Ultra şeklinde üç modelin yer alacağı beklentisi var.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu