Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobiroller

iQOO Neo 7 Rakiplerini Geride Bırakacak

Mobil pazarın öncülerinden iQOO, Neo 7 akıllı telefonuyla serisini yenileyecek. Akıllı telefonun özellikleri şimdiden belli.

iQOO, bu yılın başlarında Neo 6 serisi akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Birinci sınıf özellikler ve uygun fiyatla gelen akıllı telefon serisi şimdi yeni üyesini bünyesine katacak. Kayıtlara iQOO Neo 7 ismiyle geçen akıllı telefon, şimdi teknik özellikleriyle karşımızda. Gelin detaylara göz atalım.

iQOO Neo 7 Neler Sunacak?

iQOO Neo 7’nin teknik detaylarına baktığımızda birçok bilgi görüyoruz. Akıllı telefonun ön kısmından başlarsak karşımıza büyük bir ekran çıkıyor. 6.78 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğe sahip olan 120Hz yenileme sağlayan AMOLED ekran ile gelmesi beklenen Neo 7, ön kısmında deliğe yerleştirilmiş bir selfie lensi ve arka kısmında üçlü kamera sistemi taşıyacak.

Akıllı telefonun güç kısmında ise MediaTek’in Dimensity 9000+ yonga setini göreceğiz. Akıllı telefona 8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB gibi olağan RAM ve depolama seçeneklerinin eşlik etmesi bekleniyor. Telefon bu yüksek performanslı kurulumu 120W hızlı şarj destekli 5.000 mAh olan büyük kapasiteli bir pil ile sağlayacak.

Telefonun optik tarafında ise 50 Megapiksel(Sony IMX766V) birincil kamera, 13 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 12 Megapiksel derinlik ünitesi yer alacak. Telefonun ön kısmında da iddialı bir selfie lensi yer alacak. Tasarım konusunda iQOO Neo 6’ya göre iyileştirmeler bekleyebiliriz. Telefon çok yakında tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu