Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei P10 resmi görüntüleri yayınlandı!

Mobil dünyasının bir numarası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Huawei, son yıllarda ülkemiz de dahil olmak üzere dünya genelinde kayda değer bir kullanıcı kitlesi kazandı. Şirketin fiyat/performans telefonlarının yanında tepe modelleri de büyük bir ilgi görmeye başladı. Huawei önümüzdeki ay bir sonraki amiral gemisi telefon P10’u kullanıcıların beğenisine sunacak. Son zamanlarda sürekli gündemde olan Huawei P10 akıllı telefonun bu defa resmi görüntüleri popüler mikro blog sitesi Weibo tarafından yayınlandı.

Huawei P10
Huawei P10

Şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak üst seviye akıllı telefonun yayınlanan görüntüleri iki tarafı kavisli ekranı bir kez daha doğruladı. Huawei, P10 ve P10 Plus modellerinde Galaxy S7 edge modelinde olduğu gibi kavisli ekrana geçiş yapacak. Ekran çözünürlüğü noktasında farklı bilgiler gelse de, genel kanının telefonlarda bu defa 2K çözünürlüklü ekranların yer alacağı yönünde.

Huawei P10
Huawei P10

Huawei P10’u selefi P9’dan ayıran bir diğer önemli detay fiziksel home butonu olacak. Home butonu ayrıca parmak izi sensörüne ev sahipliği yapacak.

Çift kamera kullanımının bir kez daha devam edeceğini görüyoruz. Geçen yıldan bu yana ünlü fotoğraf makinesi üreticisi Leica ile işbirliği içerisinde olan Huawei, P10’da Leica imzası taşıyan 20 megapiksel ve 12 megapiksel çözünürlüklü kameralar kullanacak. Her iki kamera çift tonlu LED flaş ve lazer otofokus sensörüyle desteklenecek.

Huawei P10 diğer özellikleri

5.2 ve 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak telefonlar sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemcisinden güç alacak. Android 7.0 ve yeni bir kullanıcı arayüzün eşlik edecek telefonlarda bu defa kablosuz şarj özelliğinin de yer alması bekleniyor. Telefonların bellek tarafında ise 6 GB RAM ve artırılabilir 64 GB / 128 GB dahili depolama göreceğiz.

Huawei-P10-leak_2

>> İlginizi çekebilir; Asus Zenfone 4 tanıtım tarihi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu