Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Poco F1 kullanıcılarına müjde!!! Xiaomi sonunda güncellemeyi dağıttı.


Son zamanlarda Android 10 güncellemesi ile uğraşan Xiaomi neredeyse tüm amiral gemilerine Android 10’u dağıttı ve sıra Poco F1’e geldi.

Bildiğiniz üzere Xiaomi güncellemeler konusunda epey iyi bir yol çiziyor. Kullanıcılar hiçbir zaman güncellemelerin geç yayınlanmasıyla ilgili şikayette bulunmadılar. Çinli şirket geçtiğimiz ay neredeyse orta segmentleri de dahil söz verdiği bütün cihazlara Android 10 ve MIUI 11 güncellemesini yayınladı. Xiaomi‘nin sadece bir tane modeli ile  piyasaya sunulan telefonu Poco F1 aslında unutuldu gibi. Şirket hep Redmi ve Mi serisi telefonlarına odaklandı. Ancak diğer cihazlarının güncellemelerini verdiği tarihte yayınlayan firma şimdi de Poco F1 için güncelleme yayınladı.

Bildiğiniz üzere Xiaomi kullanıcıları genelde MIUI güncellemesine önem verir. Android sistem güncellemesini pek umursamazlar. Ancak şirket MIUI 11 güncellemelerini bütün cihazlarına yayınladı ve kullanıcılarını da oldukça mutlu etti. Daha sonra Xiaomi hız kesmeden Android 10 güncellemesi üzerine çalıştı ve o görevini de neredeyse tamamladı. Şirket bugün ise Poco F1‘e Android 10 güncellemesini yayınladı. Güncelleme MIUI 11.0.4.0 yapı numarasıyla geliyor ve 2GB boyuta sahip. Az önce dediğimiz gibi Android güncellemeleri MIUI yüklü cihazlarda pek önemsenmez. Bu nedenle Poco F1‘e gelen güncellemede de çok değişiklik olduğu söylenemez. Cihaz için önemli olan güncelleme şuan için MIUI 11. Bildiğiniz üzere güncellemeler OTA ile kademe kademe  yayınlanıyor ve sizlere ulaşması da zaman alabilir. Ancak aşağıda sizler için paylaşmış olduğumuz linkten güncellemeyi indirip manuel olarak kurabilirsiniz.

  • Cihaz: Pocophone F1 / Poco F1
  • Kod adı: berilyum
  • Kanal: Global (Hindistan) Kararlı
  • Sürüm: 11.0.4.0.QEJMIXM
  • Android: 10
    • Tür: Kurtarma
      • İndir: Bağlantı
      • MD5: 74f88e6c8fed5a5da93c01ab24924704

Not: Oluşacak herhangi problemden sitemiz sorumlu değildir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu